Vacatures in de procestechniek

Op zoek naar een nieuwe baan in de procestechniek? Zoek in het uitgebreide aanbod vacatures en solliciteer direct.

Vacatures in de procestechniek

Op zoek naar een nieuwe baan in de procestechniek? Zoek in het uitgebreide aanbod vacatures en solliciteer direct.

Filters
Functie
Provincie
Aantal ploegen
Opleidingsniveau

118 vacatures gevonden

Premium vacature

Allround Operator 5 ploegen bij Dutch Cocoa in Amsterdam

  • Dutch Cocoa B.V.
  • 32, 36 uur
  • 5 ploegen
  • Noord-Holland

Dutch Cocoa is een bedrijf met circa 100 medewerkers. Zij vervaardigt kwalitatief hoogwaardige cacaoproducten voor de industriële markt o.a. voor de chocolade-, zuivel- en cosmetische industrie. In de cacaofabriek in Amsterdam, worden de cacaobonen verwerkt tot cacaomas…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Operator Pakkamer 3 ploegen bij Lassie (Ebro Foods) in Wormer

  • Lassie (Ebro Foods)
  • 36, 40 uur
  • 3 ploegen
  • Noord-Holland

Wil jij graag deel uitmaken van ons dynamische team? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Operator voor onze Pakkamer. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig bedienen en coördineren van één…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Teamleider Productie | Hessing | Venlo |

  • Hessing BV
  • 38 uur
  • 2 ploegen
  • Limburg

Ben jij een topper, en ben je op zoek naar een uitdagende functie? lees de vacature en solliciteer!

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Technisch Operator Verpakking gezocht bij Pré Pain, Oldenzaal

  • Pré pain
  • 33,6 uur
  • 5 ploegen
  • Overijssel

Gezocht: Technisch Vaardige Operator Packing bij Pré Pain – Een Toonaangevende Bakkerij InnovatorWord onderdeel van een vooraanstaande bakkerij die de wereld van bake-off broodproducten opnieuw definieert! Pré Pain, een trots lid van de Aryzta-familie, nodigt je uit om…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Operator dagdienst in Lelystad | Farmacie

  • Lelypharma
  • 36, 40 uur
  • Dagdienst
  • Flevoland

LelyPharma is gespecialiseerd om medicijnen te verpakken in elk gewenste vorm en van informatie te voorzien in verschillende talen en voor verschillende landen. Uw Europese producent bij uitstek! LelyPharma beschikt voor elke productiestap over geavanceerde apparatuur.…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Onderhoudsmonteur Dagdienst bij De Jong Verpakking

  • de Jong verpakking
  • 40 uur
  • Dagdienst
  • Zuid-Holland

Onderhoudsmonteur (Dagdienst)

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Junior Monteur | Modiform | dagdienst | Roosendaal

  • Modiform B.V.
  • 40 uur
  • Dagdienst
  • Noord-Brabant

Stroop jij graag je mouwen op om een storing aan een machine te verhelpen en werk je graag in een klein team binnen een internationale organisatie? In deze verantwoordelijke functie verveel jij je geen moment en bieden we je mogelijkheden verder te ontwikkelen als monte…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Productiemanager | Europastry Oldenzaal

  • Europastry Central Europe
  • 38 uur
  • Dagdienst
  • Overijssel

Sluit je aan bij Europastry en ervaar groei, zowel professioneel als persoonlijk! In de rol van Productiemanager ben je de spil in het coördineren en verfijnen van onze productieprocessen. Jouw leiderschap over een dynamisch team van lijnmanagers en shiftleaders is cruc…

Solliciteer nu
Bekijk vacature

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

8 van 118 vacatures getoond
1 2 3 15

Bedrijven waar je kunt komen te werken

Europastry logo
9 openstaande vacatures

Europastry

Lees verder
Starbucks
7 openstaande vacatures

Starbucks

Starbucks is 's werelds grootste internationale keten van koffiehuizen, afkomstig uit de Verenigde Staten.

Lees verder
6 openstaande vacatures

BYK Netherlands B.V.

De producten en diensten van BYK Netherlands B.V., onderdeel van ALTANA, zijn erop gericht om de klanten speciale oplossingen te bieden en hen een concurrentievoordeel te geven.

Lees verder
6 openstaande vacatures

Prothya Biosolutions

Bij Prothya Biosolutions worden geneesmiddelen gemaakt uit bloedplasma. In bloedplasma zitten eiwitten, die via een modern biotechnologisch proces uit het plasma gehaald worden en bewerkt worden tot medicijnen.

Lees verder
5 openstaande vacatures

Argent energy

Bij Argent maken ze van afgewerkte olie een koolstofarme brandstof die aanzienlijk bijdraagt tot de vermindering van de CO2-uitstoot van transport.

Lees verder
4 openstaande vacatures

Pré Pain

Pré Pain, de toonaangevende producent van hoogwaardige bakkerijproducten gevestigd in Oldenzaal. Pré Pain streeft naar perfectie in elk aspect van hun werk en zet zich in voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Lees verder
3 openstaande vacatures

De Jong Verpakking

De Jong Verpakking BV is de specialist in golfkartonnen verpakkingen voor de food- en nonfood industrie, AGF en e-commerce.

Lees verder
2 openstaande vacatures

Abbott Biologicals BV

Abbott Biologicals BV is een wereldwijde pionier in de procestechniek, met een focus op de ontwikkeling en productie van diagnostische testkits en farmaceutische producten van de hoogste kwaliteit.

Lees verder
2 openstaande vacatures

Cargill BV

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. Het bedrijf koppelt landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen.

Lees verder
2 openstaande vacatures

IFF

IFF is een van de grootste leveranciers van smaak- en geurstoffen ter wereld. En de productielocatie in Tilburg is een van de grootste productielocaties binnen de organisatie. 1 op de 5 artikelen in je winkelmandje bevat een product van IFF. Bij ons kun je impact maken!

Lees verder
Werken bij Plukon Food Group - logo
2 openstaande vacatures

Plukon Food Group

Als één van Europa’s meest vooraanstaande foodbedrijven voelen we ons medeverantwoordelijk voor het eetpatroon van de consument. Met onze producten willen we bijdragen aan een gezond, gevarieerd en veilig menu.

Lees verder
United Soft Drinks
2 openstaande vacatures

United Soft Drinks

United Soft Drinks is een onafhankelijke producent van frisdranken, siropen, sportdranken en mineraalwater. De producten die geproduceerd worden door United Soft Drinks zijn bijvoorbeeld hun eigen bekende merken AA Drink, Bar-le-Duc, Raak en London.

Lees verder

Procestechniek vacatures

Wil je solliciteren op een vacature in de procestechniek (ook wel procesindustrie genoemd)? Dan heb je ruime keuze uit verschillende banen. Je kunt vrijwel direct aan de slag in de procestechniek. De meeste banen zijn op mbo-niveau en vragen technische skills, maar er zijn ook genoeg vacatures voor wie nog geen aansluitende diploma’s of ervaring in de procestechniek hebben.

Veelvoorkomende vacatures in de procestechniek

De meest voorkomende vacature is die van operator. Als procesoperator ben jij de man (of vrouw) achter de machine. Je zorgt ervoor dat de producten met behulp van de machines gemaakt worden. Daarbij werk je nauwkeurig, let je erop dat alles binnen de marges gebeurt en heb je oog voor veiligheid. Wil je aan de slag als procesoperator, dan wordt er vaak gevraagd om een operator A, operator B of operator C. Je kunt een mbo-opleiding tot procesoperator volgen, maar ook losse opleidingen en cursussen. Liever direct aan het werk? Veel bedrijven nemen ook leerlingoperators in dienst, die direct in het bedrijf aan het werk gaan en daarnaast een opleiding volgen.

Zonder vooropleiding tot solliciteren op een van de vacatures in de procestechniek? Er zijn genoeg banen in de procestechniek waar geen technische mbo-opleiding voor nodig is. Zo kun je aan de slag als productiemedewerker of bijvoorbeeld als inpakker aan de slag.

Vind je het leuk om anderen aan te sturen? Dan is de vacature ploegleider of teamleider misschien wat voor jou. Werk je als ploegleider, dan houd je de verschillende productielijnen en budgetten in de gaten en coach je de procesoperators en andere productiemedewerkers. Meestal rapporteer je aan het management.

Daarnaast staan er op procestechniek.nl ook altijd wel vacatures open voor monteurs. Werk je als monteur in de procestechniek, dan verhelp je storingen aan de verschillende machines en voer je verschillende onderhoudswerkzaamheden uit.

Een andere veelvoorkomende vacature is de vacature procesengineer. Je staat dan niet achter de machine, maar jij ontwerpt en bouwt nieuwe machines of productielijnen. Procestechniek vacatures voor procesengineers zijn vaak op hbo of wo-niveau.

Procestechniek.nl heeft het grootste aanbod vacatures in de procestechniek van Nederland. Bekijk de vacatures of neem contact met ons op om samen te kijken welke vacature en welk bedrijf bij jouw past.

Procestechniek vacatures in verschillende branches

Werk je in de procestechniek en ben je op zoek naar een leuke vacature? Het voordeel van werken in de procestechniek is dat je makkelijk bij een heel ander bedrijf of in een andere branche aan de slag kunt. Natuurlijk zijn er genoeg vacatures waar specifieke kennis voor nodig is. Zo zijn er vacatures waarbij kennis nodig is van explosiegevaarlijke stoffen. Of waarin je meer kennis nodig hebt van elektrotechniek, pneumatiek, meet- en regeltechniek of plc-programmeringen. Maar voor de meeste procestechniek-vacatures geldt dat je je werk ook kunt doen binnen een ander bedrijf. Dat maakt het relatief makkelijk om een leuke vacature uit te zoeken en ergens anders te gaan werken.

Zo kun je solliciteren op een procestechniek-vacature in de chemie, farmacie, textiel, voedingsmiddelenindustrie of in een hele andere branche. Veel procestechnici die op zoek zijn naar een leuke vacature, zoeken hun nieuwe baan dan ook op bedrijf.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteer je op een vacature in de procestechniek. Dan kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Niet alleen komt dat doordat je bij de mooiste bedrijven aan de slag kunt, die primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld hebben. De functie procesoperator is al een aantal jaar de beste betaalde mbo-baan. En dat komt niet alleen omdat het basissalaris al fors is. Vacatures in de procestechniek zijn vaak functies waarbij je in ploegendiensten werkt. In hoe meer ploegendiensten er gewerkt wordt, hoe hoger de ploegentoeslagen zijn die je krijgt.

Procestechniek vacatures zijn meestal geen 9 tot 5 banen

Solliciteer je op een van de vacatures in de procestechniek, dan is de kans groot dat je niet van 9 tot 5 werkt. Natuurlijk zijn er ook vacatures voor dagdiensten, maar het overgrote deel van de vacatures is met ploegendiensten. Werk je in ploegendiensten, dan werk je op variabele tijden en schuift je rooster als het ware door. Er zit dus wel ritme in. Op procestechniek.nl kun je specifiek zoeken op vacatures met een x-aantal ploegen. De meeste vacatures zijn functies voor 2, 3, 4 of 5-ploegen. Bij 3-ploegen wordt vaak de klok rond gewerkt en zijn de weekenden vrij. Bedrijven die 7 dagen per week, 24 uur per dag productie draaien, hanteren vaak een 5-ploegenrooster. Veel mensen die in de procestechniek werken hebben een voorkeur voor een bepaald ploegenrooster.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

Solliciteer je op een vacature in de procestechniek, dan staat je een afwisselende baan te wachten. Vaak schuif je van plek binnen een productieproces. Zo kan het zijn dat je de ene dag voorin het proces werkt en een dag later op een hele andere plek staat, met weer andere machines en uitdagingen. Ook kun je vaak doorgroeien in technische kennis en daarmee in andere productielijnen werken, je specialiseren in een specifiek type proces, of aan de slag gaan in de reparatie, onderhoud en afstelling van machines. Groeien in verantwoordelijkheid? Dan kun je intern doorgroeien of solliciteren op een vacature als ploegleider bijvoorbeeld.

Welke doorgroeimogelijkheden in de procestechniek een vacature voor jou biedt, is ook grotendeels afhankelijk van het bedrijf waar je komt te werken. Wil jij een specifieke richting op? Neem dan even contact op met ons, wij helpen jou graag je carrièrepad in de procestechniek uit te stippelen.

Solliciteren op een vacature in de procestechniek?

Zoek jij een leuke vacature in de procestechniek? Procestechniek.nl heeft honderden vacatures in Nederland voor je beschikbaar. Zoek je specifiek naar een bepaald aantal ploegen, werk in een bepaalde regio of een specifieke functie?
Onderstaand hebben we veel voorkomende vacaturekenmerken voor je op een rijtje gezet. Klik op een van de items en bekijk alle vacatures van Procestechniek.nl die daarbij aansluiten.

Populaire zoekopdrachten

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!