Factsheet

Kernactiviteiten:
Den Braven is een multinational met ongeveer 1.200 medewerkers, verdeeld over 8 productielocaties en 25 verkoop- en distributiekantoren. Daarnaast beschikt Den Braven over een wereldwijd netwerk van distributiepunten. Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriƫle toepassingen. Het bedrijf heeft zich na een sterke groei gevestigd als marktleider in verschillende landen.
Hoofdvestiging Nederland:
Het hoofdkantoor staat in Oosterhout. De producten van Den Braven zijn bekend onder de merknamen Den Braven, Zwaluw en Hercuseal en onder de private labels van verschillende partners.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Je werkt bij een vooruitstrevende organisatie en ze vinden het belangrijk dat je meegroeit met de organisatie. Daarom staan de ontwikkeling van jou en van het bedrijf bij Den Braven voorop. Jouw ambities worden gehoord en je gaat nieuwe uitdagingen aan. Je krijgt de ruimte om je vak verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Zij vinden het belangrijk dat je hierin erkend en gewaardeerd wordt. Daarbij geloven ze dat tevredenheid, vitaliteit en ontwikkeling van hun personeel zeer belangrijk zijn om de gewenste bedrijfsresultaten te behalen. Samen worden we iedere dag beter!

De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Zo krijg je een aantrekkelijk salaris passend bij je functie en ervaring. Een tegemoetkoming in je reiskosten, 8% vakantietoeslag en 4,1% ADV toeslag bovenop je salaris. Daarnaast kent Den Braven Benelux nog extra voordelen zoals een prettige werkomgeving en wij bieden dagelijks vers fruit en zuivel aan in onze kantine.
Bedrijfsfilm:

Recente vacatures van Bostik Benelux BV

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Denariusstraat 11
Postcode:4903 RC
Stad:OOSTERHOUT
Land:NL

Deel dit bedrijf