Factsheet

Kernactiviteiten:
De chips bij Van Marcke wordt op een unieke wijze geproduceerd van wortel, rode biet, zoete aardappel, pastinaak en verschillende aardappelrassen. Met behulp van innovatieve frituur technologie en gebruik van pure zonnebloemolie, 100% natuurlijke ingrediƫnten en de verwerking van heerlijke en natuurlijke smaken, leveren we een topproduct dat er mooi uitziet en fantastisch smaakt.
Hoofdvestiging Nederland:
GEZONDER, MINDER VET EN MOOIER VAN KLEUR

Bij Van Marcke Foods werken ze met een team van 25 medewerkers als specialistische (co) producer in de chips- en snackmarkt. In de fabriek produceren ze chips met 30% minder vetgehalte, mooi van kleur en een tien keer lager acrylamide gehalte dan traditionele chips. Tevens produceren ze een uitgebreid assortiment snack-pellets.

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Van Marcke Foods start in 2003 als familiebedrijf. Op dat moment is al bijna vijftien jaar ervaring opgebouwd in de markt van fruit- en groentechips. Vandaag de dag produceren ze in de fabriek - met een oppervlakte van 7.000 m2 - chips en snackpellets voor de industrie en retail.

De gefrituurde chips worden gemaakt van aardappel en verschillende groentes zoals wortel, rode biet, pastinaak en zoete aardappel. Ze frituren met hun (gepatenteerde) baksysteem, wat belangrijke voordelen met zich meebrengt voor de kwaliteit van de producten. De compacte organisatie en werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, flexibiliteit, maatwerk en het produceren van kleine runs.
Visie:
Al vele jaren werken ze met veel inzet en passie aan het leveren van premium chips en snackpellets. Bij van Marcek vinden ze dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijk en eerlijk product. Daarom staat kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel. Ze werken volgens de strengste kwaliteitseisen en -normen.

Adresgegevens

Adres:Handelsweg 10
Postcode:4421 SJ
Stad:KAPELLE
Land:NL

Deel dit bedrijf