Factsheet

Kernactiviteiten:
Novidon is onderdeel van Duynie Group en werkt intensief samen met de andere bedrijven van Duynie Group: Duynie Ingredients , Duynie Feed en AgriBioSource. Duynie Ingredients produceert wereldwijd duurzame plantaardige hoogwaardige ingrediënten voor de petfoodindustrie. Duynie Feed zorgt voor een verantwoorde en duurzame aanvoer van diervoeders in Europa. AgriBioSource fungeert als een brug tussen kopers en leveranciers van organische reststromen voor biogasproductie, waterzuivering en bodemverbetering, in Europa.

Novidon is innovatief en ondernemend met aardappelzetmeel. Ze halen de waarde van sidestream aardappelzetmeel en produceren nieuwe producten, diensten en toepassingen. Dit geeft hun een unieke positie in de wereld voor hun leveranciers en klanten. Ze onderscheiden zich met producenten van aardappelzetmeel die op een traditionele manier worden verwerkt uit de hele aardappel; geëxtraheerd en verfijnd rechtstreeks uit de zaden, wortels en knollen. Ze voldoen aan de verwachtingen of overtreffen deze en lossen de dagelijkse uitdagingen van hun klanten op.
Aantal vestigingen:
Duynie Group heeft meer dan 15 locaties in Europa
Kennisgebieden:
Voedsel
- Natief aardappelzetmeel is vanwege de speciale eigenschappen een essentieel ingrediënt voor de voedingsindustrie.

Dierenvoeding
- Natief aardappelzetmeel is zeer goed te gebruiken in voeder voor gezelschapsdieren en dierenvoeding.

Industrieel
- Natief aardappelzetmeel wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan industriële en technische toepassingen.

Specials
- Samen met onze klanten kan Novidon op maat gemaakte zetmeeloplossingen ontwikkelen.
Werkgebied:
Gepassioneerd , innovatief, ondernemend en betrouwbaar.

Informatie

Organisatie en activiteiten:
De R & D-afdeling ontwikkelt nieuwe zetmeelproducten en verbetert bestaande types in samenwerking met de klanten. Binnen de Duynie Groep zijn ze actief in het verder optimaliseren van de volledige waardeketen van de aardappel. Het maximaliseren van warmte- en aardappeleiwitterugwinning tijdens de verwerking van aardappelen zijn belangrijke ontwikkelingen. Dit is alleen mogelijk met de toegewijde R & D-teams in Novidon, Duynie Group en de steun van het Innovation Center van Royal Cosun.
Bij Novidon geloven ze dat het vinden van de beste zetmeeloplossingen voor de klanten mensenwerk is!
Bij Novidon werken mensen samen en combineren ze hun kennis en enthousiasme om aan de vraag van de klant te voldoen.
Daarom investeren ze in hun werknemers en de relatie met hun klanten en leveranciers.
Missie:
Novidon verbetert zijn producten voortdurend voor hoogwaardige toepassingen. De R & D-afdeling van Novidon streeft altijd naar een hoger niveau van productontwikkeling om nieuwe markten te bereiken. Innovatie is hun drive en houdt Novidon voor op de markt.

Adresgegevens

Adres:Handelsweg 36-38
Postcode:6541 CT
Stad:NIJMEGEN
Land:NL
Website:Novidon B.V

Deel dit bedrijf