Factsheet

Kernactiviteiten:
Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken ze bij de Voortman Steel Group. Ze zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar ze met passie werken aan de mooiste staalconstructies en machines. Waar ze meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar ze verantwoordelijkheid voelen voor het werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar ze jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan ze met beide benen op de grond, met hun blik gericht op de toekomst.
Kennisgebieden:
De Voortman Steel Group bestaat uit twee divisies met elk hun eigen kracht en specialisme: de Machinery divisie en Construction divisie, met Voortman Steel Machinery B.V. en Voortman Steel Construction B.V. als belangrijkste werkmaatschappijen. Binnen het bedrijf voeren nuchterheid in combinatie met vakmanschap en de passie daarvoor de boventoon. Beslissingen nemen, kunnen ze snel.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Als Voortman Steel Construction zijn ze een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en klanten. Ze doen wat ze beloven. Hun service eindigt dan ook niet zodra een project opgeleverd is: samen met de klant evalueren ze het gehele traject, om te zien op welke punten het een volgende keer nog beter kan en om te garanderen dat de klant 100% tevreden is. Het doel is om met de klanten een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Ze willen de partner zijn bij wie de klant voor een volgend project graag terugkomt.
Voortman Steel Machinery:
Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. Ze maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Kenmerkend aan Voortman Steel Machinery is de drive waarmee ze het werk doen. Ieder op zijn of haar eigen manier. De drive om steeds beter te worden in het werk, de drive om door te groeien, om met elkaar op te trekken in een team. Waar je gedrevenheid ook in zit; zet het in, zodat jij een meerwaarde kunt geven aan Voortman en de projecten waaraan zij werken.

Voortman Steel Construction
Uitdagingen: daar houden ze van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij hun het enthousiasme en beginnen de hersenen op volle kracht te draaien. Met de nuchtere insteek en het motto ‘niets is onmogelijk’ gaan ze op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn ze misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.
Missie:
Complexe projecten realiseren met passie en veel werkplezier. Kortom: het resultaat moet goed zijn, maar ook de weg ernaar toe. Optimale processen waarin iedere collega tot zijn of haar recht komt. Waarin ze elkaar versterken en beter maken. Het project staat altijd centraal en ze werken dan ook projectgestuurd. Fouten maken is niet erg, als ze er met elkaar maar van leren. Durf te doen; alleen dan kom je verder!
Visie:
Samen werken we aan de mooiste resultaten voor de klanten. En die bereik je door met elkaar samen te werken en elkaar te vertrouwen. Ze zijn dol op goede ideeën en juichen het van harte toe om deze ook uit te voeren. Soms lukt iets niet, vaak wel. Alleen door het te proberen, kom je verder. Ze durven hun nek uit te steken en zo elke dag weer te verbeteren. En de klanten, die merken dat. Die voelen de betrokkenheid, met verrassend mooie resultaten tot gevolg. En daar halen zij weer plezier en voldoening uit.
Bedrijfsfilm:

Recente vacatures van Voortman Steel Group

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Plaagslagen 16
Postcode:7463 PH
Stad:RIJSSEN

Deel dit bedrijf