Buisman Warehousing

Factsheet

Kernactiviteiten:
Buisman is gespecialiseerd in het mengen- en verpakken van zuigelingenvoeding en zuivelproducten. Daarnaast houdt Buisman zich bezig met warehousing en logistiek.

Mengen en verpakken zuigelingenvoeding

Zuigelingenvoeding moet voldoen aan hoge microbiologische eisen. Het verpakken van zuigelingenvoeding vindt dan ook plaats in een geconditioneerde omgeving. Binnen Buisman zijn alle medewerkers zich ten volle bewust van de kwetsbaarheid van zuigelingen. Hygiëne en kwaliteit zijn onze topprioriteiten.
Hoofdvestiging Nederland:
Buisman is gevestigd op het industrieterrein Hessenpoort in Zwolle.
De Zwolse regio floreert en is centraal gelegen in Nederland.
Aantal vestigingen:
1: Zwolle

Informatie

Missie:
Als autonoom producent van poedervormige kwaliteitsproducten voor de zuivelbranche, willen wij het natuurlijke verlengstuk van onze (inter)nationale klanten zijn. Het is onze ambitie een bijdrage te leveren aan een gezonder leven door een zeer veilige productie en efficiënte distributie van voedingsmiddelen.
Visie:
Wij willen onze positie als partner van grote(re), wereldwijd opererende zuivelconcerns verder versterken. Door innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor het mengen en verpakken van poedervormige kindervoeding, dieet- en sportvoeding. Daarbij willen we duurzaam en maatschappelijk verantwoord opereren.

Het is onze doelstelling om één van de leidende spelers in de markt voor poedervormige voedingsmiddelen te worden. Deze ambitie vraagt om een stevig en solide fundament, van waaruit wij ons in hoog tempo verder kunnen ontwikkelen. Daarom onderscheiden wij in onze strategie een aantal kernwaarden, die de grondslag vormen voor onze belofte ‘Masters in powdered dairy’:

Deel dit bedrijf