Factsheet

Kernactiviteiten:
Engineered Polymer Solutions en Color Corporation of America bieden op prestaties gebaseerde harsen en kleurstoffen die specifiek zijn ontworpen voor de bouwkundige, industriƫle, constructie- en lijmmarkten. We zijn toegewijd om de behoeften van onze klanten te begrijpen en hen te helpen slagen. Met een persoonlijke aanpak, innovatieve technologie en uitzonderlijke technische service maken we zakendoen eenvoudig.

EPS BV is onderdeel van het internationale concern Sherwin-Williams (60.000 medewerkers). Sherwin-Williams is de wereldwijde nummer 1 organisatie binnen productie, distributie en verkoop van verf, coatings en aanverwante producten. EPS BV is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, produceert met circa 50 mensen watergedragen polymeren en urethaan dispersies voor interne en externe klanten. EPS BV is opzoek naar een ambitieuze medewerker die een belangrijke bijdrage kan leveren in de ontwikkeling van onze organisatie
Hoofdvestiging Nederland:
De hoofdvestiging is gevestigd in Rotterdam.
Kennisgebieden:
Superieure technische ondersteuning:
Formuleren met speciale chemicaliƫn kan een complex en langdurig proces zijn. EPS onderhoudt een nauwe en constante samenwerking met zijn klanten om niet alleen het proces te vereenvoudigen, maar ook de beste resultaten te leveren. Daarnaast ontwikkelt EPS R & D de producten van de toekomst en ondersteunt het nieuwe kansen voor zijn klanten.

Uitzonderlijke productkwaliteit:
Operational excellence definieert de prestatienormen van EPS en CCA. Het vertegenwoordigt onze toewijding om continu alles te verbeteren wat we doen. Gebruik makend van zes sigma-methodologie, wordt de productkwaliteit op het hoogste niveau gehandhaafd.
Werkgebied:
Chemie

Informatie

Missie:
De EPS-missie is om de beste fabrikant van coatings tussenproducten in de wereld te zijn, beoordeeld door onze klanten, onze aandeelhouders, onze werknemers, onze leveranciers en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

We voeren uit op basis van drie belangrijke principes:

- Klantgerichtheid
- Continue verbetering
- Inzet

Het leveren van volledige klanttevredenheid, veilige producten voor onze klanten en een veilige omgeving voor onze werknemers en de gemeenschappen waarin we actief zijn, is essentieel voor onze missie.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Nijverheidsweg 35
Postcode:3341 LJ
Stad:HENDRIK-IDO-AMBACHT
Land:NL
Website:EPS Europe

Deel dit bedrijf