Factsheet

Kernactiviteiten:
Naber Plastics, gevestigd in Waalwijk, is sinds 1989 actief op het gebied van spuitgieten en gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van spuitgietproducten. Naber Plastics is door de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend spuitgietbedrijf met een vloeroppervlak van 28.000 m2. In het hightech machinepark wordt zeven dagen per week, 24 uur per dag voor onze wereldwijd gevestigde klanten geproduceerd.

Naber Plastics beschikt over een breed machinepark waar technieken zoals in mould labeling en 2-k spuitgieten tot de mogelijkheden behoren. Met hun ruime ervaring op het gebied van kunststoffen kunt u bij Naber Plastics ook terecht voor de verwerking van technische kunststoffen of biomaterialen. Wij zijn BRC-iop (grade AA) gecertificeerd.
Hoofdvestiging Nederland:
De hoofdvestiging van Naber Plastics B.V is gevestigd in Waalwijk
Kennisgebieden:
Productie van:
- Voedselverpakkingen
- Kunststof vloersystemen
- Verpakkingen voor bloemen en planten
- Technische onderdelen
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
30 jaar geleden startten Wim en Lianne Naber ‘Naber Plastics’ in een klein halletje op het oude industriepark van Waalwijk. Inmiddels is het familiebedrijf in handen van de tweede generatie en actief in veel verschillende markten. Naber behoort tot één van de grootste spuitgietbedrijven van Nederland.

Met de kennis binnen de organisatie kan Naber een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Ook hebben ze ruime ervaring op het gebied van patenten en modelbescherming. Door de kennis van spuitgieten te combineren met de ontwikkeling van nieuwe producten onderscheiden ze zich van ontwerpbureaus die vaak alleen de theoretische kennis van productietechnieken beheersen.
Naber Plastics B.V. beschikt over een eigen productontwikkelingsafdeling. Steeds op zoek naar innovatieve oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe producten. In de loop der jaren hebben wij al vele (gepatenteerde) productverbeteringen kunnen realiseren.

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten gaan wij, de afdeling productontwikkeling, het liefst zelf met de klant aan tafel. Wij geloven niet in het kopiëren van bestaande producten en streven altijd naar een verbetering op het gebied van functionaliteit, besparing op grondstof, productietijd en energie.

Met de kennis binnen de organisatie kunnen ze een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Ook hebben ze ruime ervaring op het gebied van patenten en modelbescherming. Door de kennis van spuitgieten te combineren met de ontwikkeling van nieuwe producten onderscheiden ze zich van ontwerpbureaus die vaak alleen de theoretische kennis van productietechnieken beheersen.
Visie:
De kracht van Naber is innovatie en dit is niet alleen terug te zien in de eindproducten. In het pand op het industrieterrein Haven VII in Waalwijk zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd.

Adresgegevens

Deel dit bedrijf