Dominique de Ruijter

Dominique is afstudeerder bij Procestechniek.nl en helpt daarnaast met de marketing.

Mail Dominique op dominique@procestechniek.nl

Over Dominique

Mijn naam is Dominique de Ruijter en ik ben sinds februari afstudeerde bij Procestechniek.nl. Naast het afstuderen werk ik mee en help ik met de marketing.

Ik was op zoek naar een afstudeerbedrijf voor de laatste fase van mijn opleiding Commerciële Economie, en Tim Kienhuis benaderde mij om bij Procestechniek.nl te komen. Het eerste gesprek voelde goed aan en er is een fijne sfeer op kantoor. Hierdoor heb ik gekozen om bij Procestechniek.nl te komen.

Het leukste aan het werk bij Procestechniek.nl is dat ik wekelijks bij leer over de marketing en daarbij voldoende tijd krijg voor mijn afstudeeronderzoek en de vakken die ik nog moet halen om eind juni af te kunnen studeren.

Je kunt mij ’s nachts nergens voor wakker maken. Ik waardeer mijn slaap en kan ook niet zo goed tegen weinig slaap.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend, ouders, broertje, vrienden en vriendinnen om eropuit te gaan. Samen naar een voetbalwedstrijd, op terras zitten, een rondje door de stad of een (sportieve) activiteit sla ik dan ook zeker in mijn vrije tijd niet af.

Neem contact op met Dominique

Heb je een vraag aan Dominique of wil je haar gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Dominique graag wil spreken en zij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!