Fleur Snijders

Fleur werkt als Performance Marketeer voor procestechniek en zorgt ervoor dat we zo goed mogelijk zichtbaar zijn bij onze doelgroep.

Over Fleur

Even voorstellen

Ik ben Fleur en ik ben Performance Marketeer bij procestechniek. Ik zal mij even voorstellen.

Mijn loopbaan

Ik heb de opleiding International Business and Languages succesvol afgerond. Tijdens mijn studie kreeg ik de kans om stage te lopen in Londen en mijn minor in Chili te volgen. Na het voltooien van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als Online Marketing Manager bij een modebedrijf in Amsterdam. Na bijna 3 jaar voelde ik echter weer de behoefte om dichter bij mijn familie en vrienden te zijn. Daarom heb ik besloten terug te verhuizen naar Enschede.

 

In mijn vrije tijd

  • Hou ik van reizen. Voor ik hier begon, heb ik 3 maanden door Azië gereisd. Ik wil graag veel van de wereld zien en verschillende culturen ontdekken.
  • Ben ik graag creatief bezig. Zo heb ik een passie voor schilderen en het uitvoeren van allerlei doe-het-zelfprojecten.
  • Ben ik dol op lekker eten. Dat kan mijn humeur echt verbeteren. Zelf eten is iets dat ik graag doe, maar soms vind ik het heerlijk om uit eten te gaan.
  • Ben ik ook altijd in voor een feestje. Vooral concerten vind ik erg leuk!