Jessica Weustink

Jessica is aan het team van Procestechniek toegevoegd ter ondersteuning van Tim en Yaël als recruiter voor Noord-Holland.

Jessica Weustink

Over Jessica

Even voorstellen

Mijn naam is Jessica en ik werk sinds kort als recruiter bij Procestechniek. Hiervoor heb ik jarenlang in de sales gewerkt bij Eijerkamp. Vervolgens heb ik ook nog mijn eigen bedrijf gehad als interieurontwerper en ademcoach. Ik ben van nature erg nieuwsgierig naar de mens en vind het belangrijk dat de mensen om mij heen zich goed voelen en blij zijn met wat ze doen en waar ze zijn.

Waarom Procestechniek?

Omdat ik graag wilde doorgroeien in een ander bedrijf dat nog steeds mensgericht is, maar niet meer in de detailhandel.

Bij Procestechniek voelde ik mij meteen thuis. Wat ik het leukste vind aan mijn werkzaamheden, is op de eerste plaats het contact met klanten. Daarnaast vind ik het natuurlijk erg tof om het voor elkaar te krijgen dat iemand ergens geplaatst wordt en blij gemaakt kan worden met een nieuwe baan.

In mijn vrije tijd…

…zit ik zeker niet stil. Ik ben dol op koken, yoga en sporten. In de weekenden ga ik graag op stap met vrienden en vriendinnen. Dit doe ik het liefst in Amsterdam, maar aan zee ben ik ook vaak te vinden.