Lotte Huijsman

Lotte werkt één dag in de week voor Infratechniek.nl en daar is ze verantwoordelijk voor de marketing.

Portretfoto van Lotte

Over Lotte

Mijn naam is Lotte Huijsman. Ik woon in Oldenzaal, samen met Alexander, onze 2 kinderen en hond Boris. Bij Procestechniek (of eigenlijk Infratechniek.nl) ben ik verantwoordelijk voor het vermarkten van de site, oftewel de marketing.

Naast mijn werkzaamheden voor Infratrechniek.nl ben ik ook sitemanager van Kidsproof Twente, wat ik als franchisenemer veelal vanuit huis doe. Daarvoor was ik werkzaam bij Siers (ondergrondse infra), dus ik ben enigszins bekend met de wereld van de Infratechniek.

Het leukste aan mijn werk is de gezelligheid met de collega’s, maar ook de vrijheid die je krijgt om je werkzaamheden uit te voeren.

In mijn vrije tijd ben ik sportief bezig met tennissen, volleyballen, hardlopen of wandelen met de hond. Daarnaast ga ik er graag op uit met man en kinderen of ga ik gezellig borrelen met vriendinnen.

Het Procestechniek team is ontzettend leuk, zo heb ik toch wat directe collega’s voor een paar uurtjes in de week. Bovendien zijn de werkzaamheden erg uitdagend en leerzaam voor mij!

Neem contact op met Lotte

Heb je een vraag aan Lotte of wil je haar gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Lotte graag wil spreken en zij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!