René Nijmeijer

René is online marketeer en heeft als taak de online marketing planmatig naar een hoger niveau te tillen.

Over René

Even voorstellen

Ik ben René Nijmeijer, 37 jaar, geboren en getogen in Denekamp en sinds kort getrouwd met Anniek. Na 17 jaar verkering werd het wel eens tijd om in het huwelijksbootje te stappen.

Ik werk sinds augustus 2022 als interim Marketing Manager bij Procestechniek. Daarnaast ben ik Marketing- & Communicatiemanager bij De Voordeelmarkt in Nijverdal. Hiervoor heb ik bijna 5 jaar bij Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo en bijna 8 jaar bij Conrad Electronic in Oldenzaal gewerkt. Ik mag graag bouwen aan een organisatie, een team en een merk. Toen Tim mij in april van dit jaar vroeg of ik eens met ze mee wou kijken naar hun marketingactiviteiten deed ik dat graag. Ik schreef een adviesnota voor ze en mocht me daarna ook direct bemoeien met de uitrol hiervan.

In mijn vrije tijd…

Ga ik graag hardlopen, (berg)wandelen of naar sport kijken op tv. Daarnaast ga ik graag uit eten of naar de bios met Anniek en houd ik van gezelligheid. Een hapje en drankje horen hier vaak bij. Mijn grootste passie is echter reizen, de wereld zien! Samen met Anniek heb ik al veel landen mogen bezoeken, waaronder Nieuw-Zeeland, de VS, Mexico, Egypte, Thailand en Canada. Heerlijk rondtrekken in een camper, zonder besef van tijd en genieten van de omgeving.

De sfeer in het team omschrijf ik als…

Ongedwongen, gezellig en nuchter. Iedereen helpt elkaar waar nodig en staat voor elkaar klaar.