Rosalie Koekenberg

Rosalie loopt stage bij Procestechniek.nl. Haar netwerk is groot en ze is in korte tijd een waardevol teamlid geworden. Op alle vlakken van recruitment helpt ze een handje mee. En misschien herken je haar wel van de Social Media van Procestechniek.nl, want daar is ze actief op!

Portretfoto van Rosalie

Over Rosalie

Ik ben Rosalie en ik doe de opleiding Juridisch Medewerker. Voor mijn opleiding moet ik stage lopen en dat doe ik bij Procestechniek.nl. Ik zie mijzelf als de helpende hand: ik help kandidaten zoeken, vacatures plaatsen en mails beantwoorden. Als ik een goede kandidaat kan voordragen voor een openstaande vacature ben ik trots op mijzelf en het werk wat we met zijn allen doen.

Ik vind het leuk nieuwe dingen op te pakken. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met de Social Media van Procestechniek.nl (volg ons op Istagram en LinkedIN!). Daarnaast werk ik iedere dag met andere mensen, dat maakt het leuk en afwisselend.

In mijn vrije tijd is de kans groot dat je mij op het hockey veld vindt. Verder spreek ik graag af met vriendinnen. We gaan graag samen sushi eten, heerlijk!

Bij Procestechniek.nl is iedereen gezellig en wel in voor een grapje. De sfeer is positief en het team leuk, dat sprak mij al meteen aan.

Neem contact op met Rosalie

Heb je een vraag aan Rosalie of wil je haar gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Rosalie graag wil spreken en zij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!