Stefan van den Hof

Stefan werkt vanuit onze vestiging in Maastricht en is verantwoordelijk voor de regio Noord-Limburg.

Bel Stefan rechtstreeks op: 06-19316631
Of mail naar: stefan@procestechniek.nl

Over Stefan

Mijn naam is Stefan van den Hof, Consultant voor Procestechniek.nl. Binnen Procestechniek.nl focus ik me op de regio Zuid-Nederland, vanuit de vestiging in Maastricht. Een mooie uitdaging om veel bedrijven en nieuwe personen te verbinden met elkaar en natuurlijk óók met Procestechniek.nl.

Voordat ik bij Procestechniek.nl terecht kwam, heb ik grotendeels mijn tijd doorgebracht in een andere tak van sport. Ooit gestart als Brand Ambassador voor een groot A-merk en met een aantal tussen stations uiteindelijk geëindigd als vestigingsmanager. Vervolgens werd ik eind 2021 benaderd door Procestechniek.nl. Door een positieve groei binnen het bedrijf, was er ruimte gekomen voor een nieuwe Consultant. Nu een klein half jaar later, sinds het eerste contact, ben ik blij dat wij de keuze samen hebben gemaakt.

Wat het werken leuk maakt bij Procestechniek.nl is dat er gewerkt wordt met een hecht en leuk team. Een team dat voor iedereen klaar staat. Naast het harde werken is er ook voldoende ruimte om even af te schakelen.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn mooie gezinnetje en mijn dierbare vrienden. Samen trekken we graag een flesje wijn open of trek ik mijn kookshort aan. Daarnaast ben ik van jongs af aan altijd bezig geweest met sporten. Sinds de komst van corona ben ik begonnen met wielrennen, wat uitgegroeid is als een nieuwe passie. Wie weet steek ik nog mensen hiermee aan!

Wil je samen met mij de uitdaging aangaan? Bel mij dan op 0619316631 of stuur een mail naar stefan@procestechniek.nl

Neem contact op met Stefan

Heb je een vraag aan Stefan of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Stefan graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!