Naber Plastics B.V.

Naber Plastics, gevestigd in Waalwijk, is sinds 1989 actief op het gebied van spuitgieten en gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van spuitgietproducten. Naber Plastics is door de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend spuitgietbedrijf met een vloeroppervlak van 28.000 m2. In het hightech machinepark wordt zeven dagen per week, 24 uur per dag voor onze wereldwijd gevestigde klanten geproduceerd.

Naber Plastics beschikt over een breed machinepark waar technieken zoals in mould labeling en 2-k spuitgieten tot de mogelijkheden behoren. Met hun ruime ervaring op het gebied van kunststoffen kunt u bij Naber Plastics ook terecht voor de verwerking van technische kunststoffen of biomaterialen. Wij zijn BRC-iop (grade AA) gecertificeerd.

werken bij Nader Plastics B.V.
werken bij Naber Plastics B.V. - logo

Contact informatie

Adres: van Hilststraat 12
Postcode: 5145 RL
Stad: Waalwijk
Website: Naber Plastics B.V.

Meer over Naber Plastics B.V.

Naber Plastics B.V. in het kort

Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van Naber Plastics B.V is gevestigd in Waalwijk
Kennisgebieden
Productie van:
  • Voedselverpakkingen
  • Kunststof vloersystemen
  • Verpakkingen voor bloemen en planten
  • Technische onderdelen

Organisatie en activiteiten

30 jaar geleden startten Wim en Lianne Naber ‘Naber Plastics’ in een klein halletje op het oude industriepark van Waalwijk. Inmiddels is het familiebedrijf in handen van de tweede generatie en actief in veel verschillende markten. Naber behoort tot één van de grootste spuitgietbedrijven van Nederland.

Naber Plastics B.V. beschikt over een eigen productontwikkelingsafdeling. Steeds op zoek naar innovatieve oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe producten. In de loop van de jaren hebben wij al vele (gepatenteerde) productverbeteringen kunnen realiseren.

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten gaat de afdeling productontwikkeling het liefst zelf met de klant aan tafel. Wij geloven niet in het kopiëren van bestaande producten en streven altijd naar een verbetering op het gebied van functionaliteit, besparing op grondstof, productietijd en energie.

Met de kennis binnen de organisatie kunnen we een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Ook hebben we ruime ervaring op het gebied van patenten en modelbescherming. Door de kennis van spuitgieten te combineren met de ontwikkeling van nieuwe producten onderscheiden we ons van ontwerpbureaus die vaak alleen de theoretische kennis van productietechnieken beheersen.

Visie
De kracht van Naber is innovatie en dit is niet alleen terug te zien in de eindproducten. In het pand op het industrieterrein Haven VII in Waalwijk zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd.

Werken bij Naber Plastics B.V.

Wil jij een vak leren met veel toekomstperspectief? Naber Plastics is gevestigd in een hypermodern pand waar gewerkt wordt met de meest hightech machines en automatiseringen. Spuitgieten is een groeiende branche waarin Naber het verschil maakt door haar producten en innovaties in de technieken alsmaar verder te verduurzamen.  De mogelijkheden om door te groeien of een cursus of opleiding te volgen zijn altijd binnen handbereik. Zo geef je zelf vorm aan je carrière bij Naber.

Werken bij Naber is werken binnen én met een grote familie. We zijn een bewezen betrouwbare werkgever die al vanaf 1989 actief is in de spuitgietwereld. Wij zijn een transparante organisatie waar het management regelmatig op de werkvloer te vinden is. Communiceren doen we in korte lijnen en je bent overal welkom.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Naber Plastics B.V. - logo

Contact informatie

Adres: van Hilststraat 12
Postcode: 5145 RL
Stad: Waalwijk
Website: Naber Plastics B.V.