Van Marcke Foods

De chips bij Van Marcke wordt op een unieke wijze geproduceerd van wortel, rode biet, zoete aardappel, pastinaak en verschillende aardappelrassen. Met behulp van innovatieve frituur technologie en gebruik van pure zonnebloemolie, 100% natuurlijke ingrediënten en de verwerking van heerlijke en natuurlijke smaken, leveren we een topproduct dat er mooi uitziet en fantastisch smaakt.

werken bij Van Marcke Foods - logo

Contact information

Adres: Handelsweg 10
Postcode: 4421 SJ
Stad: Kapelle
Land: Nederland

Meer over Van Marcke Foods

Van Marcke Foods in het kort

GEZONDER, MINDER VET EN MOOIER VAN KLEUR

Bij Van Marcke Foods werken ze met een team van 25 medewerkers als specialistische (co) producer in de chips- en snackmarkt. In de fabriek produceren ze chips met 30% minder vetgehalte, mooi van kleur en een tien keer lager acrylamide gehalte dan traditionele chips. Tevens produceren ze een uitgebreid assortiment snack-pellets.

Visie
Al vele jaren werken ze met veel inzet en passie aan het leveren van premium chips en snackpellets. Bij van Marcek vinden ze dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijk en eerlijk product. Daarom staat kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel. Ze werken volgens de strengste kwaliteitseisen en -normen.

Organisatie en activiteiten

werken bij Van Marcke Foods
Van Marcke Foods start in 2003 als familiebedrijf. Op dat moment is al bijna vijftien jaar ervaring opgebouwd in de markt van fruit- en groentechips. Vandaag de dag produceren ze in de fabriek – met een oppervlakte van 7.000 m2 – chips en snackpellets voor de industrie en retail.

De gefrituurde chips worden gemaakt van aardappel en verschillende groentes zoals wortel, rode biet, pastinaak en zoete aardappel. Ze frituren met hun (gepatenteerde) baksysteem, wat belangrijke voordelen met zich meebrengt voor de kwaliteit van de producten. De compacte organisatie en werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, flexibiliteit, maatwerk en het produceren van kleine runs.

Werken bij Van Marcke Foods

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Van Marcke Foods - logo

Contact information

Adres: Handelsweg 10
Postcode: 4421 SJ
Stad: Kapelle
Land: Nederland