Van Marcke Foods
De chips bij Van Marcke wordt op een unieke wijze geproduceerd van wortel, rode biet, zoete aardappel, pastinaak en verschillende aardappelrassen. Met behulp van innovatieve frituur technologie en gebruik van pure zonnebloemolie, 100% natuurlijke ingrediënten en de verwerking van heerlijke en natuurlijke smaken, leveren we een topproduct dat er mooi uitziet en fantastisch smaakt.
Contact information
Meer over Van Marcke Foods
Van Marcke Foods in het kort
GEZONDER, MINDER VET EN MOOIER VAN KLEUR
Bij Van Marcke Foods werken ze met een team van 25 medewerkers als specialistische (co) producer in de chips- en snackmarkt. In de fabriek produceren ze chips met 30% minder vetgehalte, mooi van kleur en een tien keer lager acrylamide gehalte dan traditionele chips. Tevens produceren ze een uitgebreid assortiment snack-pellets.
Organisatie en activiteiten
De gefrituurde chips worden gemaakt van aardappel en verschillende groentes zoals wortel, rode biet, pastinaak en zoete aardappel. Ze frituren met hun (gepatenteerde) baksysteem, wat belangrijke voordelen met zich meebrengt voor de kwaliteit van de producten. De compacte organisatie en werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, flexibiliteit, maatwerk en het produceren van kleine runs.
Werken bij Van Marcke Foods
Geen vacatures gevonden
Niet direct jouw ideale vacature gevonden?
Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.