Bas Brummelhuis

Bas is recruiter bij procestechniek.nl en verantwoordelijk voor het noorden van Nederland.

Mail bas naar: bas@procestechniek.nl

Bas

Over Bas

Mijn naam is Bas. Na ca. 15 jaar in de Horeca was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Procestechniek. Als recruiter zijn er veel overeenkomsten en verschillen met mijn vorige werk als Accountmanager bij een Bierbrouwerij. De uitdaging voor mij en het leuke aan het werk bij Procestechniek is voor mij om een zo goed mogelijke band op te bouwen met zowel bedrijf als persoon en daardoor zowel de opdrachtgever als werkzoekende zo goed mogelijk te combineren.

Als ik mijzelf moet omschrijven ben ik een persoon die erg van gezelligheid houdt en dat ook altijd probeert op te zoeken. Daardoor is het laatste biertje helaas niet altijd daadwerkelijk het laatste biertje.

In mijn vrije tijd ga ik graag een potje tennissen, zaalvoetballen of naar een wedstrijd van FC Twente. Uiteraard sla ik een avond met vrienden of mijn vriendin niet over.

Neem contact op met Bas

Heb je een vraag aan Bas of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld zijn naam en hij neemt contact met je op! Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!