Over ons

Procestechniek.nl zet zich al meer dan 15 jaar in voor de continuïteit in de procestechniek. Dit doen wij door bedrijven en technici met elkaar in contact te brengen, én anderen te enthousiasmeren en op te leiden voor het werken in de procestechniek.

Procestechniek.nl is er voor alle bedrijven en (toekomstig) werknemers in de procestechniek. Wij zijn er, omdat jij het wil maken!

Het team van Procestechniek.nl

Procestechniek is de spil van onze samenleving

Zonder procestechniek worden geen producten geproduceerd. En zonder procestechniek ligt onze samenleving stil. Procestechniek is de spil van onze samenleving. 

Er zijn veel ontwikkelingen die de procestechniek onder druk zetten, waaronder een tekort aan goede professionals. En dat is waar wij ons voor inzetten! De continuïteit van de procestechniek. 

Met de website procestechniek.nl laten we bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact komen met onze vacaturebank. Daarnaast zetten wij ons actief in voor de branche door te werken aan het verbeteren van het imago van de procestechniek en helpen wij bedrijven en werkzoekenden met arbeidsbemiddeling of het vinden van oplossingen om de vergrijzing op te vangen.

Procestechniek.nl verbindt bedrijven en technici

Procestechniek.nl is het platform voor bedrijven in de procestechniek en technici die werken of willen werken in de procestechniek.

Hier vind je oplossingen voor het vinden van nieuwe medewerkers, of het vinden van een leuke baan in de procestechniek. 

Is er meer nodig dan een vacature om de juiste persoon of de juiste baan te vinden? Maak dan gebruik van onze bemiddelingsservices. Procestechniek.nl heeft het grootste netwerk bedrijven, operators en andere professionals binnen de procestechniek.

Procestechniek.nl is al meer dan 15 jaar specialist in arbeidsbemiddeling in de procestechniek

Al snel groeide Procestechniek.nl uit tot een bevlogen team specialisten, werkzaam in meerdere vestigingen en met volledige focus op de procestechniek. Jarenlange ervaring in de branche zorgt ervoor dat ze voor iedereen in de procestechniek gesprekspartner zijn van niveau. Zij weten wat er speelt in de procestechniek.

De mensen van Procestechniek.nl

Tim

Tim

Consultant

Tim werkt sinds april 2020 bij Procestechniek.nl en voelt zich er helemaal thuis. Collega’s omschrijven hem als een altijd goed gehumeurde e…

Lees verder

Ellemijn

Office Manager

Ellemijn is de spil van procestechniek. Wil je iets weten? Vraag Ellemijn!

Lees verder
Bas

Bas

Recruiter regio Noord-Brabant

Bas Brummelhuis is recruiter bij Procestechniek.nl en verantwoordelijk voor Noord-Brabant.

Lees verder

Debbie

Online marketing

Debbie helpt Procestechniek.nl met de online marketing. Datagedreven en doelgericht geeft ze Procestechniek.nl smoel.

Lees verder

Marc

Senior Consultant

Marc werkt bij Procestechniek.nl als Senior Consultant. Breek hem de bek niet open over padel, voor je het weet sta je een balletje met hem…

Lees verder
Ronald

Ronald

Recruitment Business Partner en vestigingsverantwoordelijke Hengelo

Ronald is Recruitment Business Partnert en vestigingsverantwoordelijke in Hengelo. Collega’s beschrijven hem als een pietje-precies: hij hee…

Lees verder
Ingmar

Ingmar

Eigenaar

Ingmar heeft samen met Tim Procestechniek.nl opgericht. Hij is niet vies van een grapje.

Lees verder
Tim Kienhuis

Tim

Eigenaar

Tim heeft samen met Ingmar Procestechniek opgericht. Houdt van een balletje trappen.

Lees verder
Yael

Yaël

Recruiter regio Noord-Holland

Yaël is recruiter in de regio Noord-Holland. Hij maakte de overstap van de horeca naar Procestechniek.nl en zit helemaal op zijn plek.

Lees verder
Kim

Kim

Recruiter

Waar Kim eerder nog verantwoordelijk was voor de administratie binnen Procestechniek, helpt ze nu als recruiter mensen aan een nieuwe baan.

Lees verder

Onze aanpak

Die is persoonlijk! Wij staan voor iedereen in de procestechniek klaar: bedrijven, professionals, maar ook mensen die in de procestechniek willen gaan werken. 

Dit is wat wij nog meer zijn:

 • Flexibel

Wij denken altijd in oplossingen. Heb je als bedrijf een moeilijke vraag? Wij hebben de creatieve oplossing! Of zit je als kandidaat met belemmeringen? Samen komen we er uit.

 • Spontaan en nuchter

Onze communicatie is direct. Wij communiceren altijd goed én slecht nieuws. Daarbij verkopen we geen gebakken lucht. Door onze Twentse roots zit de nuchterheid ingebakken.

 • Wij gaan doelgericht te werk met onze relatie voorop

Wij stropen onze mouwen op en gaan voor jou aan de slag. Een lange termijnoplossing is het enige waar wij voor gaan. We vervullen dus geen vacatures om het vervullen, maar stellen onze relatie voorop. Zowel voor werkgevers als kandidaten.

 • Wij voelen ons altijd verantwoordelijk

We voelen ons verantwoordelijk voor het vinden van de juiste persoon of het juiste bedrijf. Als een pitbull bijten we ons vast in een opdracht. Hebben we niet direct de juiste oplossing op de plank liggen? Dan zorgen we voor creatieve oplossingen.

 • Kwaliteit is onze rode draad

We gaan voor de juist gekwalificeerde mensen op de juiste plek. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed in het screenen van kandidaten op hun kwaliteiten en potenties. En ook voor kandidaten geldt dat wij veel bedrijven in de procestechniek kennen; wij koppelen jou alleen aan een werkgever als we er van overtuigd zijn dat deze bij jou past.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Maak dan gelijk een profiel aan, dan kunnen we je het beste helpen.

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!