Voor bedrijven

Procestechniek.nl biedt werkgevers de mogelijkheid vacatures op ons platform te plaatsen en onder de aandacht te komen bij duizenden procesoperators en andere medewerkers binnen de procestechniek. Kun je daarnaast extra hulp gebruiken bij het werven van kwalitatief goed personeel?

Procestechniek.nl is al meer dan 15 jaar dé expert in arbeidsbemiddeling binnen de procestechniek. Wij helpen jou geschikte technici te vinden die passen bij de functie en het bedrijf. Wij weten namelijk precies wat er speelt in de procestechniek en beschikken over de grootste database van Nederland met procesoperators en andere technici.

operator controleert een prodcutielijn

Procestechniek.nl is het platform voor het vinden van procesoperators en technici in de procestechniek

De website van procestechniek.nl is de plaats voor procesoperators en andere technici in de procestechniek voor het vinden van een baan. Voor werkgevers ook de uitgelezen plek om onder de aandacht te komen bij de doelgroep.

Via onze website bieden wij de volgende mogelijkheden om onder de aandacht te komen:

Capaciteitsproblemen in de procestechniek

De druk op de werkvloer wordt steeds groter. Ervaren mensen gaan met pensioen en er is maar weinig nieuwe aanwas. Niet alleen in het aantal mensen loop je tegen beperkingen aan, ook in de kennis en kunde merk je dat het aan ervaring en inzicht ontbreekt.

Te weinig capaciteit, zowel kwantitatief als kwalitatief, zorgt ervoor dat de druk binnen de organisatie steeds groter wordt. Zelfs het productieproces loopt gevaar. Verdere groei wordt geambieerd. Maar door het tekort aan goed personeel is daar de capaciteit niet voor.

Ook op medewerkers heeft dit zijn weerslag:

 • door de werkdruk is het ziekteverzuim omhoog gegaan
 • naast de natuurlijke uitstroom (vergrijzing) is er een bovenmatig verloop
 • de motivatie van medewerkers wordt steeds minder
 • nieuwe medewerkers moeten ingewerkt worden, daar is nu echt geen tijd voor

Resultaat is niet alleen dat door de hoger wordende werkdruk steeds meer fouten worden gemaakt. Het hele productieproces komt onder druk te staan.

Levert dit enige herkenning op voor jouw organisatie? Hoogste tijd voor een samenwerking met procestechniek.nl!

Het grootste netwerk procesoperators en technici binnen handbereik

Door een zoekopdracht te plaatsen, kunnen we jouw vacature matchen met ons netwerk.

Procestechniek.nl heeft de grootste poule met procesoperators en andere technici voor de procestechniek van Nederland. Naast dat ons LinkedIn netwerk meer dan 12.000 connecties heeft, bevat onze database meer dan 20.000 operators en andere technici.

Dit netwerk hebben we natuurlijk niet in 1 dag opgebouwd. Met een groot aantal operators en technici hebben we de afgelopen 15 jaar een goede relatie opgebouwd. Dit omdat we er niet alleen zijn voor bedrijven, wij helpen mensen die werken of willen werken in de procestechniek ook actief met het zoeken naar een baan die echt bij hen past.

Met behulp van ons mooie netwerk, zijn wij vaak in staat snel goede kandidaten aan te leveren.

Uitdagingen vragen creatieve oplossingen

Heb je een personele uitdaging? Plaats een zoekopdracht of neem contact met ons op om te sparren. Sta je open voor ‘out-of-the-box’ denken is er altijd een oplossing. Lukt het namelijk niet direct de vacatures in te vullen, bieden wij naast ons grote netwerk ook creatieve oplossingen en alternatieven.

Denk aan studenten die bijna klaar zijn met een technische opleiding of technici die buiten de procestechniek werken. Maar ook interne werving of bijscholing. Wij zorgen voor de oplossing. En is opleiding noodzakelijk? Dan nemen wij dat voor je uit handen en regelen het.

Succesvolle matches door focus op procestecnniek

Als HR-medewerker of teamleider kan het lastig zijn om in te schatten of iemand ook op lange termijn past de functie en het bedrijf. Of misschien heb je er simpelweg geen tijd voor. Met onze expertise en 15+ jaar ervaring in werving, selectie en detachering van procesoperators en andere personeel in de procestechniek, weten wij snel te doorgronden of iemand ook bij jouw bedrijf past. Wij vinden en matchen de mensen met meerwaarde!

Onze diensten

 • Werving en Selectie

Op basis van jouw zoekopdracht gaan wij aan de slag. En gaat die persoon bij jouw bedrijf aan de slag? Dan wordt een fee in rekening gebracht.

 • Uitzending en detachering

Wil je eerst afgesproken periode iemand inzetten op uitzending- of detacheringsbasis? Dat kan, zolang er daarna voor de kandidaat uitzicht is op een vaste aanstelling. Want wij gaan voor sterke relaties. Niet alleen met de bedrijven waarmee we werken, ook met onze professionals.

 • Opleidingstrajecten voor starters in de procestechniek

Procestechniek.nl begeleidt leren & werken programma’s. Van het volgen van Vapro cursussen tot BBL-trajecten en stageplaatsen

Waarom Procestechniek.nl

 • Het grootste aanbod procesoperators en technici van Nederland
 • Al 15 jaar dé specialist voor arbeidsbemiddeling in de procestechniek
 • Wij zijn alléén gericht op de procestechniek en weten wat er speelt
 • Vacaturebank voor bedrijven in de procestechniek
 • Wij kunnen snel schakelen en bieden creatieve oplossingen en alternatieven
 • Wij zijn een gesprekspartner op niveau, ook om te sparren of selectiegesprekken uit te voeren.

Kortom, met procestechniek.nl heb je een volwaardige partner voor het vinden van personeelsoplossingen!

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!