Leren en werken in de procestechniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heb je niet de benodigde papieren? Geen zin in jarenlange colleges, wil je meteen goed geld verdienen en veel vrije tijd hebben? Dan is leren en werken iets voor jou! Maak jezelf onmisbaar en volg een leer- werktraject als procesoperator in de procestechniek. Want al is de productie voor een groot deel geautomatiseerd, zonder de operator staat het proces stil.

Ben je technisch onderlegd en wil je graag werken in de procestechniek? Procestechniek.nl helpt met het vinden van een werkgever waar jij een leer- & werktraject kunt volgen. Of een werkplek waar jij de opleidingsmogelijkheden krijgt die je nodig hebt. Wij begeleiden jou en werkgevers daarbij. En natuurlijk krijg je gelijk een mooi salaris.

Werken in de procestechniek

Het werk in de procestechniek is super mooi en technisch werk. Het is een leuk vak, het verdient goed en het is hartstikke gaaf om onderdeel te zijn van het proces waarbij iets tastbaars wordt geproduceerd. In de procestechniek werk je vaak in ploegendiensten. En wist je dat als je werkt als procesoperator, je in verhouding een van de best betaalde banen hebt?

Waarom kiezen voor leren en werken in de procestechniek?

Onze leerlingen kiezen voor het leren en werken in de procestechniek om verschillende redenen. Een daarvan is dat je vaak bij grotere werkgevers komt te werken. En dat geeft je vaak doorgroeimogelijkheden. Ook biedt het je zekerheid; procestechniek is altijd nodig, dat zal niet veranderen.

Bovendien verdient werken in de procestechniek goed. Je ontvangt een hoog basissalaris en door de toeslagen op de ploegendiensten is het werken in de procestechniek een van de best betaalde banen die je kunt hebben met een mbo-opleidingsniveau.

Dus ben jij op zoek naar vastigheid, mooi werk, een salaris om blij van te worden en wil je doorgroeimogelijkheden? Dan is de procestechniek wat voor jou!

Als leerlingoperator verdien je gelijk een goed salaris

Als leerlingoperator start je met een BBL opleiding procesoperator. Je werkt ongeveer 80% en 20% is opleiding. Natuurlijk krijg je salaris. Als leerling operator bedraagt je aanvangssalaris tussen de €1750 en €2100 bruto per maand, exclusief ploegentoeslag. De ploegentoeslag is afhankelijk van het aantal ploegen en levert je ongeveer tussen de €350 en €650 extra op.

Leer- en werktrajecten bij Procestechniek.nl

Je gaat leren en werken bij industriële bedrijven in de: petrochemie, oil & gas, food & feed, pharma, papierindustrie, fijnchemie, energie, verpakkingsindustrie, apparatenbouw, etc. Als procesoperator heb je verschillende taken. Zo controleer je de voortgang van het productieproces in de fabriek en je grijpt in als dat nodig is. Dat doe je bijvoorbeeld door de productielijn stil te leggen of door – heel slim – het proces om te leiden. Natuurlijk voer je technische controles op de installaties zelf uit en signaleer je eventuele afwijkingen. Klein onderhoud voer je vaak zelf uit, het grotere werk wordt door de onderhouds- of technische dienst gedaan.

Soms moet de fabriek of een deel daarvan worden opgestart of gestopt. Hoe dit in z’n werk gaat, staat nauwkeurig beschreven in procedures en handboeken. Jij voert deze uit volgens de richtlijnen en controleert of alle systemen op de voorgeschreven manier reageren. Een beetje ervaren procesoperator kent op een gegeven moment zijn werkgebied beter dan de ingenieurs die de veelal computergestuurde machines ontwikkeld en geplaatst hebben.

Het is meer regel dan uitzondering dat procesoperators verbeteringen in de routing van het proces weten aan te brengen. Je volgt dus niet alleen procedures en werkschema’s op, ook ontwikkel je voldoende inzicht en lef misschien ook wel om met verbetervoorstellen te komen.

De opleidingsmogelijkheden

Via Procestechniek.nl kun je denken aan de volgende opleidingsmogelijkheden:

 • De BBL opleiding procesoperator op MBO 3 niveau
 • Vapro A, B of C opleiding
 • Training on-the-job
 • Stageplaatsen

Voor wie is het programma leren en werken in de procestechniek geschikt?

Affiniteit met techniek is een vereiste om in te kunnen stromen.

Technici uit een andere branche

Ben je een techneut, maar werkzaam in een andere branche? Via het leren en werken programma kun je instromen in de procestechniek. Welke functie je nu hebt is van ondergeschikt belang. Zolang je maar kennis en ervaring hebt met techniek, maakt het niet uit of je nu werkt in de autotechniek, installatietechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of laboratoriumtechniek.

Door in te stromen in ons leren en werken programma kan het je ook een 2e kans bieden om een opleiding te volgen of carrièreswitch te maken.

Jongeren en studenten

Ook als je nog geen werkervaring hebt, maar wel die affiniteit met techniek, dan biedt Procestechniek.nl jou ook verschillende opleidingsmogelijkheden.

De volgende jongeren en studenten kunnen deelnemen aan het leren en werken programma:

 • Vmbo-leerlingen met een technisch profiel
 • Havo scholieren met wiskunde en natuurkunde
 • Mbo-leerlingen die al een opleiding Procesoperator volgen

Val je niet bovenstaande profielen, maar heb je wel affiniteit met techniek en wil je ook graag instromen? Ook dat kan!

De procedure

Het opleidingstraject vraagt veel van je. Naast je fulltime baan ben je ook verantwoordelijk dat je alle lesstof leest, opdrachten maakt en zelf naar de les gaat. Op de werkvloer voer je de nodige praktijkopdrachten uit, vaak in eigen tijd. 

Om in te kunnen schatten of dit bij jou past en welke opleiding het beste bij jou aansluit, doorloop je eerst een sollicitatieprocedure. Denken wij dat een opleidingstraject bij jou past dan volgt een toets. De toets helpt ons jouw niveau te bepalen.

Daarna matchen we jou aan een werkgever. Is dit allemaal gelukt dan kun je aan de slag!
Uiteindelijk wordt het harde werken beloond met een vaste baan in het vooruitzicht en een diploma op zak!

beroepseisen: wat moet je kunnen?

We hebben gezien dat je als procesoperator in verschillende industrieën terecht kan. Wat alle procesoperators met elkaar gemeen hebben, is dat ze “achter de knoppen zitten”. Je beheerst en controleert het proces. Inzicht en interesse in techniek en chemie zijn eigenlijk meer een must dan een pré, en daarnaast vind je vanzelfsprekend veiligheid erg belangrijk.

Toelatingseisen: wat moet je hebben?

Afhankelijk van je vooropleiding stroom je in op niveau 2 of 3.

Vmbo-kbl, vmbo-tl, havo

 • Procesoperator B – Mbo-niveau 3
 •  Procesoperator C – Mbo-niveau 4

Vmbo-bbl, vmbo-kbl

 • Procesoperator A – Mbo-niveau 2
 • Procesoperator B – Mbo-niveau 3

In het bedrijfsleven hoor je ook vaak van Vapro A, B of C.

Waarom kiezen voor leren en werken met Procestechniek.nl

 • Wij begeleiden je met het vinden van de juiste baan
 • We helpen je met het vinden van de geschikte opleiding op stageplaats en regelen dit voor je
 • Je krijgt direct betaald als leerlingoperator
 • Procestechniek.nl heeft het grootste aanbod banen in de procestechniek van Nederland

Leerlingoperator vacatures voor leren en werken in de procestechniek

Meestal zijn er meer leerlingen dan bedrijven die vacatures hebben voor leer- en werkplekken. Vacatures zijn daarom meestal snel vervuld, vacatures die niet direct vervuld zijn vind je hier:

Wil jij de meeste kans maken om deel te nemen aan het leren & werken programma? Meld je dan aan voor een leer- & werktraject.

Bedrijven waar je kunt gaan werken

Ben je benieuwd bij welk soort bedrijf jij in de toekomst aan de slag kunt gaan? Onderstaande bedrijven hebben regelmatig vacatures voor leer- & werktrajecten.

0 openstaande vacatures

3M

Meer dan een eeuw geleden begon 3M als een kleinschalige mijnbouwonderneming in Noord-Minnesota, toen Minnesota Mining and Manufacturing Company genoemd. Nu een wereldwijde krachtpatser, verbeteren hun producten het dagelijks leven van mensen over de hele wereld.

Lees verder
0 openstaande vacatures

ARN

ARN heeft als expert op het gebied van autorecycling aan de wieg van die ontwikkeling gestaan. In Nederland recyclen we afgedankte auto’s tot 98,6 procent van het gewicht. Wat overblijft van je oude auto, past nu in een boodschappentas.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Acket Drukkerij Kartonnage

Al meer dan 135 jaar creëert en produceert familiebedrijf Acket vouwkartonnen dozen voor de markten food, non-food en specials & luxe.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Amalthea

Amalthea B.V. verwerkt de melk, van de bij de coöperatie aangesloten melkgeitenhouders, in haar eigen kaasproductiebedrijf in Rijen tot halfharde geitenkaas.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Ankerslot

Ankerslot is een fabrikant en leverancier van cilindersloten. We bieden hoogwaardige, betrouwbare oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in Europa.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Anstelfood B.V.

Anstelfood productions B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit, alsmede kan bogen op de basis van een jarenlang geclusterde kennis en ervaringen van diverse bedrijven uit de voedingsmiddelen industrie.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Aviko

Aviko probeert via innovatie meer uit de aardappel te halen. Vanuit hun nauwe contact met aardappeltelers en klanten en onze sterke focus op kwaliteit, produceert de flexibele aanpak van Aviko een uitgebreid assortiment innovatieve aardappelproducten met toegevoegde waarde.

Lees verder
9 openstaande vacatures

BYK-Cera B.V.

De producten en diensten van BYK-Cera B.V., onderdeel van ALTANA, zijn erop gericht om de klanten speciale oplossingen te bieden en hen een concurrentievoordeel te geven.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Bakkerij Holland

Het van oorsprong Vriezenveense bedrijf Bakkerij Holland is sinds 1937 actief. In dat jaar startte Hendrikus Holland samen met zijn vrouw een kleine ambachtelijke bakkerij aan het Oosteinde, de dorpstraat van Vriezenveen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Bakkersland

Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit. Versheid is een van de belangrijkste ingrediënten van brood. Dagelijks wordt productiecapaciteit optimaal ingezet om zo vers mogelijk brood te bakken.

Lees verder
0 openstaande vacatures

BasF

Effectief en efficiënt onderzoek en ontwikkeling zijn een voorwaarde voor innovaties en een belangrijke groeimotor voor BasF. We werken in interdisciplinaire teams aan innovatieve processen en producten voor een duurzame toekomst.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Basic Pharma

Basic Pharma is een geavanceerd, onafhankelijk farmaceutisch bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de ontwikkeling, licentiëring, productie en commercialisering van farmaceutische en biofarmaceutische producten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Best Wool Carpets

Best Wool Carpets is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van tapijt gemaakt van wol.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Biscuit International

De Banketgroep is een toonaangevend Nederlands bedrijf in wafels, koekjes en gebak, heeft een sterke positie op de binnenlandse markt en kent een sterke exportgroei.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Bolstik Benelux B.V.

Van baanbrekende waterdichte laarzen tot de lancering van de eerste babyluier met elastische kleefstof, de geschiedenis zit vol met slimme innovatie. Sinds 1889 hebben we meer dan 9.000 technologieën gepatenteerd die alles omvatten, van interieurlijm voor ruimtevaart tot Blu-Tack.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Brinkers

Brinkers, bekend om zijn innovatieve mogelijkheden op het gebied van chocopasta, produceert al meer dan 15 jaar een breed assortiment biologische chocoladespreads.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Buisman

Buisman is gespecialiseerd in het mengen- en verpakken van zuigelingenvoeding en zuivelproducten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Capi Europe B.V.

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Colbrand

Wij zijn Colbrand en wij maken voedingsmiddelen. We bestaan misschien nog niet zo lang als zelfstandig bedrijf, maar de voedingsmiddelen die we produceren kent iedereen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Delfluent

Delfluent is een consortium van vier nationale en internationale, gespecialiseerde bedrijven, dat werkt aan het ontwerpen, bouwen, financieren en beheren van de afvalwatervoorzieningen in de regio Den Haag voor een periode van 30 jaar.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Dura Vermeer

Dura Vermeer is een groot familiebedrijf met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Dutch Bakery

Vanuit de liefde voor brood is Dutch Bakery sinds 1936 uitgegroeid tot een moderne bakkersonderneming.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Dutch Pet Products

We zijn gespecialiseerd in het ‘just in time’ verpakken van diervoeders. Dankzij ons brede netwerk kunt u ons inschakelen als uw full service partner. Wij nemen de zorgen op het gebied van het verpakken van diervoeding van A tot Z uit handen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Elho

Elho in Tilburg is een echt familiebedrijf, opgericht in 1964. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze ontzettend trots op hun positie als innovator op de markt van kunststof plantenpotten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Flexiforce

Als marktleider ontwikkelt, produceert en distribueert FlexiForce al bijna 40 jaar beslagonderdelen, beslagsets én automatisering voor industrie- en garagedeuren.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Florentin

Wij zijn Florentin en wij hebben een passie voor goed, voedzaam echt eten. De Middellandse Zee, waar mezze een manier van leven is, is onze eindeloze bron van inspiratie.

Lees verder
0 openstaande vacatures

ForFarmers

ForFarmers levert duurzaam voer en advies wat resulteert in een gezondere veestapel, grotere efficiëntie en daardoor een beter rendement op het boerenerf.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Friesland Campina

Voor duizenden mensen is Friesland Campina meer dan alleen een zuivelbedrijf. Voor hen gaat het niet alleen over wat ze doen, maar wie ze zijn.

Lees verder
0 openstaande vacatures

FruitMasters

FruitMasters zorgt voor een eerlijk proces waarbij de teler onderhandelt over de best mogelijke prijs voor het product.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Grünbeck waterbehandeling

Bij Grünbeck geloven we dat geschikt water van levensbelang is. Daar dragen wij aan bij door de kwaliteit en de eigenschappen van water overal ter wereld te verbeteren met hun unieke en hoogwaardige waterbehandelingsinstallaties.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Hill's Pet Nutrition

Wij geloven dat kwaliteitszorg voor huisdieren optimale voeding, veterinaire gezondheidszorg, dagelijkse lichaamsbeweging en een verrijkende omgeving met veel liefde omvat.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Holbox

Holbox is dé innovator op de Europese displaymarkt.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Inflotek

Inflotek maakt gebruik van een revolutionair waterstraalsnijproces om schermen voor zeefcentrifuges, zeefschaalcentrifuges en pushercentrifuges te leveren. We bieden een complete engineering- en productieoplossing om het optimale scherm voor de toepassing van onze klant te leveren tegen een concurrerende prijs.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Interovo Egg Group

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de productie van eieren en eiproducten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

JDE Jacobs Douwe Egberts

Al meer dan 265 jaar zijn ze geïnspireerd door de overtuiging dat het verbazingwekkend is wat er kan gebeuren bij een kopje koffie.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Landgoed Kaamps

Midden in Twente ligt Landgoed Kaamps in het kleine dorpje Deurningen. Hier is het waar de kazen van Boer’n Trots gemaakt worden. Herbert, de boer, streeft naar een zo duurzaam mogelijk landgoed.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Legro

Voor iedere toepassing en iedere teler mengt Legro de hoogwaardige grondstoffen tot optimale substraten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

MPM International Holding

MPM is 25 jaar geleden opgericht als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Mill Panel

De oorsprong gaat terug naar 1908. In dat jaar werd Van Hout opgericht, het bedrijf dat zou uitgroeien tot een wereldwijd bekende leverancier op het gebied van snij- en schilfineer.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Mix International

Mix International BV is een onafhankelijk, gespecialiseerd bedrijf in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige voer voor bedrijven, zowel voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren.

Lees verder
0 openstaande vacatures

NX Filtration B.V.

NX Filtration is een jong en snel groeiend bedrijf dat holle vezelmembranen en modules ontwikkelt en produceert voor gebruik in ultrafiltratie- en nanofiltratietoepassingen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Naber Plastics

Naber Plastics is sinds 1989 actief op het gebied van spuitgieten en gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van spuitgietproducten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Nestlé

Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. We hebben meer dan 2000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten, en zijn aanwezig in 191 landen over de hele wereld.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Niacet

Niacet is een toonaangevende wereldwijde producent van propionaten en acetaten, met de nadruk op de farmaceutische, voedingsmiddelen- en diervoederindustrie.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Novidon

We onderscheiden ons met producenten van aardappelzetmeel die op een traditionele manier worden verwerkt uit de hele aardappel; geëxtraheerd en verfijnd rechtstreeks uit de zaden, wortels en knollen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Omega Thermo Products

Bij Omega Thermo Products draait alles om Pillow Plates; ze maken tankwanden, bodems, koelpanelen en complete warmtewisselaars bestaande uit Pillow Plates.

Lees verder
0 openstaande vacatures

PWS Almelo B.V.

PWS Almelo is een constructie bedrijf voor staal, roest vast staal en aluminium.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Paccor Netherlands B.V.

Paccor is een leverancier van duurzame plastic verpakkingsoplossingen voor de consumenten-, foodservice-, food- en non-foodmarkten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Pally Biscuits

Elke dag werken we aan de wetenschap van het maken van biscuits, de exacte recepturen, de keuze van de juiste ingrediënten en precieze instellingen van onze machines. Al deze elementen samen leiden tot de perfecte biscuit.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Partner in Pet Food

Partner in Pet Food (PPF) is een innovatief, toonaangevend Europees huisdiervoederbedrijf dat merkproducten voor huisdieren en eigenmerkproducten voor detailhandelaren produceert.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Patheon

Patheon Softgels, onderdeel van Thermo Fisher Scientific, produceert en ontwikkelt wereldwijd geneesmiddelen voor de farmaceutische en biofarmaceutische industrie.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Peka Kroef

Familiebedrijf Peka Kroef B.V. verwerkt aardappels tot twee halffabricaten: het koelvers kort houdbaar product en het koelvers lang houdbaar product.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Primus Wafer Paper B.V.

Primus is sinds 1916 marktleider op basis van op aardappelzetmeel gebaseerd waferpapier.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Rexnord Flattop Europe

Onze toewijding aan innovatie en producten van de hoogste kwaliteit laat ons slimmer oplossingen bieden met producten die de productiviteit verhogen en downtime voorkomen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

SPGPrints

SPGPrints is de wereldwijde toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor rotatiezeefdruk op de textiel-, label- en industriële markten en heeft een leidende positie in digitaal printen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Saturn Pet Care B.V.

Saturn petcare heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van honden- en kattenvoer.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Scheuten Groep

Scheuten behoort tot de top 5 van onafhankelijke glasbedrijven in Europa en ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Smile Plastics

Smile Plastics biedt klantgerichte oplossingen op het gebied van polymeerverwerking. We verpoederen en verwerken kunststofgranulaten voor producenten en verwerkers van kunststof in heel Europa.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Sonac

Sonac is een toonaangevende producent van betrouwbare, duurzame ingrediënten voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en veevoederindustrie en speciale markten zoals kunstmest, oleochemische en farmaceutische markten over de hele wereld.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Wij beschikken over een uitgekiende mix en spreiding van productielocaties.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Svedex binnendeuren

Svedex is een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Aan die positie is vanaf de oprichting in 1954 continu gewerkt. Tot vandaag de dag doet Svedex er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers.

Lees verder
0 openstaande vacatures

TKF

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Thielco

Thielco heeft naam gemaakt met de productie van degelijke roosters en traptreden in een groot toepassingsgebied.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Uzimet

In welke vorm het bladlood ook wordt verwerkt, het blijft een vrijwel perfect te recyclen materiaal. Uzimet is de enige bladloodproducent van de Benelux.

Lees verder
0 openstaande vacatures

VEGA

VEGA heeft zichzelf ten doel gesteld een innovatieve meettechniek te ontwikkelen die gemakkelijk te installeren en bedienen is en die maximale veiligheid en betrouwbaarheid biedt.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Van Delft

Van Delft Biscuits, gevestigd in Harderwijk, is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Van Geloven

Sinds de jaren zestig is Van Geloven marktleider in diepvriessnacks. Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Van Marcke Foods

Van Marcke Foods start in 2003 als familiebedrijf. Op dat moment is al bijna vijftien jaar ervaring opgebouwd in de markt van fruit- en groentechips. Vandaag de dag produceren ze in de fabriek - met een oppervlakte van 7.000 m2 - chips en snackpellets voor de industrie en retail.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Vergeer Holland

Sinds 1934 maken we gewone kaas special. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve kaasleveranciers ter wereld.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Vipack

Van wasmiddel tot desinfectans. Van allesreiniger tot wasverzachter. Wij ontwikkelen, produceren en leveren ijzersterke private label producten in vloeibare was- en reinigingsmiddelen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Vobra Special Petfoods

Vobra Special Petfoods is al meer dan 85 jaar een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van honden- en kattenvoeding.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Vogelaar Vredehof

Al in 1932 startten de broers Theodoor en Leendert Vogelaar de cultuuronderneming Vredehof. Na de Tweede Wereldoorlog specialiseerden zij zich in hardfruit en plantten het hele bedrijf in met appel- en perenbomen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Vreugdenhil Dairy Food

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

WILA Lochem

WILA buigtechnologie is te vinden in tal van dagelijks gebruikte producten. De metalen constructies in bijvoorbeeld liften, keukens en roltrappen zijn 'Touched by WILA'.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Werova

Kwaliteit, het nakomen van afspraken, een snelle service en dat alles tegen marktconforme prijzen: dat kenmerkt Werova. Een betrouwbare partner waarop de vakman kan bouwen!

Lees verder
0 openstaande vacatures

Wienerberger

Als marktleider zien we het bij Wienerberger als onze taak om voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bouw- en bestratingsmaterialen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

Wittenburg Group

De Wittenburg Group is een door een familie gerund ontwerper en samensteller van veeleisende oplossingen op basis van polymeerverbindingen.

Lees verder
0 openstaande vacatures

ZG Slicing

ZG Slicing een samenwerking tussen Zandvliet Vleeswaren en Gepo Vleeswaren is een professioneel ultramodern vleeswaren snij- en verpakkingsfabriek.

Lees verder
8 openstaande vacatures

Remia

Remia is als toonaangevende maker van sauzen, dressings en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche.

Lees verder
3 openstaande vacatures

Plukon Food Group

Als één van Europa’s meest vooraanstaande foodbedrijven voelen we ons medeverantwoordelijk voor het eetpatroon van de consument. Met onze producten willen we bijdragen aan een gezond, gevarieerd en veilig menu.

Lees verder
3 openstaande vacatures

KLK Kolb Specialties B.V.

Toen je vanmorgen een douche nam en een schoon shirt aantrok, was je misschien in contact gekomen met een product van KLK Kolb. De producten die KLK Kolb produceert, zijn oppervlakteactieve stoffen, stoffen die worden gebruikt om wasmiddelen en shampoos te maken, maar die ook via een stuk papier of medicijnen hun weg naar u kunnen vinden.

Lees verder
2 openstaande vacatures

Vandemoortele

We geloven dat mensen moeten genieten van hun dagelijkse voeding, van ontbijt tot diner, van gezonde lunches tot verwenmomenten.

Lees verder
2 openstaande vacatures

Synthomer B.V.

Synthomer is een van 's werelds belangrijkste leveranciers van waterige polymeren en heeft leidende posities op veel markten.

Lees verder
1 openstaande vacatures

NTS Botech

Als eerstelijns systeemleverancier van (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers (OEM’s), versnellen we de toekomst door bij te dragen aan de technologie van de toekomst.

Lees verder
1 openstaande vacatures

Interchemie de Adelaar

Vanaf het bescheiden begin in Nederland levert Interchemie wereldwijd partners aan veterinaire producten, waaronder diergeneesmiddelen, voedingsproducten en ontsmettingsmiddelen.

Lees verder
1 openstaande vacatures

Voortman

Als Voortman Steel Construction zijn we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en klanten. We doen wat we beloven.

Lees verder
0 openstaande vacatures

De Heus Voeders

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders.

Lees verder

Meer weten over de leer- en werktrajecten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op of bel ons direct!
Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!