Wil je werken in de procestechniek?

Dan ben je bij Procestechniek.nl op de goede plek. Wij zijn er namelijk voor jou om je te helpen met het vinden van een geschikte baan!

We hebben niet alleen gemiddeld zo’n 1300 vacatures open staan, we zijn er voor jou. Om jou te laten zien hoe gaaf het is om in de procestechniek te werken. Om je te helpen een overstap te maken naar de Procestechniek. Of om het ideale bedrijf voor je te vinden. Kortom, wij zijn er voor JOU!

Lees alles over het werken in de procestechniek. Overtuigd? Solliciteer dan of neem contact met ons op, dan helpen wij jou aan die droombaan.

Werken in de procestechniek

Het werk in de procestechniek is super mooi en technisch werk. Het is een leuk vak, het verdient goed en het is hartstikke gaaf om onderdeel te zijn van het proces waarbij iets tastbaars wordt geproduceerd. In de procestechniek werk je vaak in ploegendiensten. En wist je dat het in verhouding een van de best betaalde banen is?

Werk je in de procestechniek als procesoperator of in een andere uitvoerende functie? Dan is de kans groot dat je in ploegendiensten werkt.

Zo kun je werken in:

 • 2 ploegen
 • 3 ploegen
 • 4 ploegen
 • 5 ploegen
 • dagdienst (geen ploegen)

Iedere ploegendienst heeft zijn voor- en nadelen.

Werken in ploegendiensten

Veel voorkomende functies in de procestechniek

Werk je in de procestechniek, kun je aan de slag in verschillende functies. Lees meer over veel voorkomende functies in de procestechniek.

Bedrijven waar je kunt komen te werken

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op of bel ons direct!
Om je goed van dienst te kunnen zijn, adviseren we wel je eerst aan te melden.

  Stuur een bericht

  Optioneel

  Liever direct contact?

  Wij staan voor je klaar!