Debbie Soplantila - Rozer

Debbie helpt Procestechniek.nl met de online marketing. Datagedreven en doelgericht geeft ze Procestechniek.nl smoel.

portretfoto van Debbie

Over Debbie

Sinds eind 2019 werk voor Procestechniek.nl. Als online marketeer (met als specialisatie zoekmachine optimalisatie) werd ik in 2019 gevraagd met de site van Procestechniek aan de slag te gaan.

Man, man, wat een draak was dat. Niet alleen was het visueel verouderd, ook technisch rammelde de site aan alle kanten. Er moest zoveel gebeuren, dat een nieuwe website en ATS-systeem noodzakelijk was. We hebben samen onze strategie en propositie strak gezet, Procestechniek.nl volledig geredesigned en hebben deze fantastische site neergezet. Daar ben ik zeker trots op.
Verder help ik Procestechniek met andere communicatievragen. Ik vind het heerlijk om met het team samen te werken. Humor, direct, altijd oplossingsgericht: ik hou ervan!

Ben ik niet aan het werk, dan breng ik mijn tijd door met mijn gezin. Mijn kinderen hebben een heerlijke leeftijd van 6 en 7. Daarnaast ga ik graag hardlopen. Eerder liep ik marathons, maar ik geniet nu veel meer van onverharde paadjes en mooie plekjes midden in de natuur.