Marc Kemna

Marc werkt nu al 2 jaar bij Procestechniek.nl. Hij is Senior Consultant.

Bel Marc rechtstreeks op: 06-16075520
Of mail naar: marc@procestechniek.nl

Over Marc

Mijn naam is Marc en ik werk nu 2 jaar bij Procestechniek.nl. Ik heb een achtergrond van 22 jaar in de jeugdzorg. Toen de instelling waar ik werkzaam was dichtging was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam met Tim en Ingmar in gesprek en het bleek dat we veel raakvlakken hadden. Ik kan nu, na twee jaar, zeggen dat ik een goede keus heb gemaakt en dat ik het uitstekend naar mijn zin heb. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Gelderland.

Ik woon in Oldenzaal en begin dit jaar ben ik 50 geworden. Als ik niet aan het werk ben is de kans groot dat ik aan het sporten ben. En dan voornamelijk tennis en padel. Ondertussen heb ik ook de collega’s kunnen overtuigen en padellen we geregeld met zijn vieren! Ik ben geregeld in Denemarken te vinden, omdat mijn vriendin daar woont. Verder heb ik twee fantastische dochters waar ik enorm trots op ben.

Neem contact op met Marc

Heb je een vraag aan Marc of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Marc graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!