Marc Kemna

Marc werkt bij Procestechniek.nl onder de naam WatAnders.nl. Daar zet hij zich in om kandidaten die graag iets anders zouden willen doen te koppelen aan bedrijven, ongeacht vooropleiding.

Bel Marc rechtstreeks op: 06-16075520
Of mail naar: marc@watanders.nl

portretfoto van Marc

Over Marc

Mijn naam is Marc en ik werk onder de naam WatAnders.nl. bij Procestechniek.nl. Ik kom uit de zorg. Toen de instelling waar ik werkzaam was dichtging was ik toe aan een andere uitdaging. Die dacht ik te hebben gevonden in de horeca, maar toen kwam de coronacrisis. Tim Kienhuis benaderde mij met de vraag of ik wou helpen een nieuw initiatief wou opzetten. Dat was het begin van WatAnders.nl.

Via Procestechniek.nl zagen we veel mensen die graag iets anders zouden willen doen, maar daar niet de juiste opleiding voor hadden. Dit werd versterkt door de coronacrisis. Veel mensen verloren hun baan en wouden wel wat anders, maar wat dan? Ook zijn er veel bedrijven waar een grote vraag is naar geschikte werknemers. Met WatAnders.nl proberen wij de kunde van de werknemers te koppelen aan geschikte bedrijven, zowel binnen als buiten de procestechniek. Zij worden opgeleid en de organisaties kunnen vacatures opvullen, win-win!

Als ik niet aan het werk ben is de kans groot dat jij mij op de padelbaan vind. Via tennis ben ik er mee in contact gekomen en sindsdien sla ik regelmatig een balletje. Ik weet iedereen te overtuigen het een keer te proberen. Ondertussen sla ik ook regelmatig een balletje met een aantal collega’s van Procestechniek.nl! Verder spendeer ik mijn vrije tijd met mijn dochters. Iedere dag ben ik trots op hen. Het zijn fantastische meiden en daar ben ik iedere dag dankbaar voor.

Neem contact op met Marc

Heb je een vraag aan Marc of wil je hem gewoon graag even spreken? Laat je gegevens achter, vermeld dat je Marc graag wil spreken en hij neemt contact met je op. Of bel ons direct!

    Stuur een bericht

    Optioneel

    Liever direct contact?

    Wij staan voor je klaar!