Tyson Foods

Als een toonaangevende speler in de voedingsindustrie biedt Tyson Foods een dynamische en stimulerende werkomgeving waar talent en innovatie worden gewaardeerd.

 

Waarom werken bij Tyson Foods?

  • Het bedrijf investeert voortdurend in nieuwe technologieën.
  • Tyson biedt diverse trainingsprogramma’s en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Het bedrijf gelooft in het bevorderen van een inclusieve werkomgeving waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd.
Tyson Foods

Contact information

Adres: Hotwal 30
Postcode: 8431 EX
Stad: Oosterwolde
Land: Nederland
Website: Tyson Foods

Meer over Tyson Foods

Tyson Foods in het kort

Het bedrijf

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1935, heeft Tyson Foods zich ontwikkeld tot een pionier in de voedselindustrie, met een sterke focus op het leveren van kwaliteitsproducten aan consumenten over de hele wereld.

 

Medewerkers
Tyson Foods is een moderne, multinationale, onderneming, actief in de voedingsindustrie met wereldwijd meer dan 141.000 werknemers.
Verdeeld over de 5 vestigingen in Europa werken meer dan 300 mensen.

Organisatie en activiteiten

Tyson Foods is een wereldwijd voedselbedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en toewijding aan voedselveiligheid. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1935, heeft Tyson Foods zich ontwikkeld tot een pionier in de voedselindustrie, met een sterke focus op het leveren van kwaliteitsproducten aan consumenten over de hele wereld. Werken bij Tyson Foods biedt niet alleen de mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijd bekend voedselbedrijf, maar ook om te groeien in een stimulerende omgeving waar innovatie en samenwerking centraal staan.

Missie

Tyson Foods streeft ernaar om consumenten over de hele wereld te voorzien van veilige, smakelijke en voedzame voedingsmiddelen, terwijl ze ook hun medewerkers, de gemeenschappen waarin ze actief zijn en het milieu respecteren en ondersteunen. Door middel van continue innovatie en een toewijding aan duurzaamheid wil Tyson Foods een positieve impact hebben op de voedselindustrie en de wereldwijde gemeenschap.

Visie
Door voortdurende innovatie en het aangaan van uitdagingen wil Tyson Foods een positieve invloed hebben op de voedselindustrie en een betere toekomst creëren voor zowel hun bedrijf als de gemeenschappen waarin ze actief zijn.

Werken bij Tyson Foods

Werken bij Tyson Foods biedt niet alleen de mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijd bekend voedselbedrijf, maar ook om te groeien in een stimulerende omgeving waar innovatie en samenwerking centraal staan. Doe mee met het team van Tyson Foods in Oosterwolde en neem de volgende stap in je carrière in de procestechniek!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.