Voortman Steel Group

Als Voortman Steel Construction zijn we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en klanten. We doen wat we beloven. Onze service eindigt dan ook niet zodra een project opgeleverd is: samen met de klant evalueren we het gehele traject, om te zien op welke punten het een volgende keer nog beter kan en om te garanderen dat de klant 100% tevreden is. Het doel is om met de klanten een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. We willen de partner zijn bij wie de klant voor een volgend project graag terugkomt.

logo Voortman Steel Group

Contact informatie

Adres: Plaagslagen 16
Postcode: 7463 PH
Stad: Rijssen

Meer over Voortman Steel Group

Voortman Steel Group in het kort

Hoofdvestiging
Rijssen
Andere vestigingen
 • Voortman USA
 • Voortman UK
 • Voortman France
 • Voortman Deutschland
 • Voortman Poland
 • Voortman Russia
Medewerkers
+/- 500 medewerkers
Kennisgebieden
 • Staalbewerking

Organisatie en activiteiten

De Voortman Steel Group bestaat uit twee divisies met elk hun eigen kracht en specialisme: de Machinery divisie en Construction divisie, met Voortman Steel Machinery B.V. en Voortman Steel Construction B.V. als belangrijkste werkmaatschappijen. Binnen het bedrijf voeren nuchterheid in combinatie met vakmanschap en de passie daarvoor de boventoon. Beslissingen nemen, kunnen ze snel.

Voortman Steel Machinery

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. Ze maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Kenmerkend aan Voortman Steel Machinery is de drive waarmee ze het werk doen. Ieder op zijn of haar eigen manier. De drive om steeds beter te worden in het werk, de drive om door te groeien, om met elkaar op te trekken in een team. Waar je gedrevenheid ook in zit; zet het in, zodat jij een meerwaarde kunt geven aan Voortman en de projecten waaraan zij werken.

Voortman Steel Construction

Uitdagingen: daar houden ze van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij hun het enthousiasme en beginnen de hersenen op volle kracht te draaien. Met de nuchtere insteek en het motto ‘niets is onmogelijk’ gaan ze op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn ze misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Missie

Complexe projecten realiseren met passie en veel werkplezier. Kortom: het resultaat moet goed zijn, maar ook de weg ernaar toe. Optimale processen waarin iedere collega tot zijn of haar recht komt. Waarin ze elkaar versterken en beter maken. Het project staat altijd centraal en ze werken dan ook projectgestuurd. Fouten maken is niet erg, als ze er met elkaar maar van leren. Durf te doen; alleen dan kom je verder!

Visie
Samen werken we aan de mooiste resultaten voor de klanten. En die bereik je door met elkaar samen te werken en elkaar te vertrouwen. Ze zijn dol op goede ideeën en juichen het van harte toe om deze ook uit te voeren. Soms lukt iets niet, vaak wel. Alleen door het te proberen, kom je verder. Ze durven hun nek uit te steken en zo elke dag weer te verbeteren. En de klanten, die merken dat. Die voelen de betrokkenheid, met verrassend mooie resultaten tot gevolg. En daar halen zij weer plezier en voldoening uit.

Werken bij Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste staalconstructies en machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor het werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben om het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

logo Voortman Steel Group

Contact informatie

Adres: Plaagslagen 16
Postcode: 7463 PH
Stad: Rijssen

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel