AHC Benelux

Factsheet

Aantal vestigingen:
Succes van kwaliteit en innovatie

Informatie

Organisatie en activiteiten:
AHC Benelux BV maakt deel uit van Aalberts Industries Industrial Services en heeft werkmaatschappijen in Eindhoven en Venlo.
Deze groep bestaat uit onafhankelijke dochterondernemingen op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandelingen. Samen vormen we een uitgebreid netwerk dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot de veredeling van componenten en materialen. Dankzij een uitstekende samenwerking tussen de afzonderlijke bedrijven is Aalberts Industries Industrial Services Europa’s grootste leverancier van functionele processen met als doel dit netwerk in heel Europa verder uit te breiden.

Onze vestiging in Eindhoven is een specialist van Galvanotechniek, het stroomloos vernikkelen en de zogenaamde synergetische coatings. Door het gebruik van 4 productielijnen lopen de verschillende processen 24 uur per dag parallel. Dit zorgt voor een hoge mate aan flexibiliteit.

De vestiging in Venlo heeft grote, volledig geautomatiseerde productielijnen en richt zich vooral op het technisch en hard anodiseren, de synergetische coatings, het stroomloos vernikkelen en voert tevens specifieke behandelingen zoals chroomzuur anodiseren en chromateren uit. Deze vestiging is daarnaast ook leverancier van een groot aantal verschillende diameters pneumatische cilinderbuizen die hard-geanodiseerd zijn.
Visie:
Succes door samenwerking
"We add value to your parts"
AHC staat voor de ontwikkeling, productie en afwerking van functionele en zeer veerkrachtige oppervlakontwerpen, gemaakt van materialen uit verschillende grondstoffen, zoals metaal en kunststof.
Door fusies en het aangaan samenwerkingsverbanden zich ons bedrijf, dat deel uitmaakt van de Nederlandse beursgenoteerde onderneming Aalberts Industries NV, zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten in Europa op het gebied van oppervlaktebehandeling ontwikkel.
Bedrijfsfilm:

Deel dit bedrijf