Pré Pain

Bij Pré Pain geloven ze dat hun medewerkers de sleutel zijn tot hun succes. Er wordt waarde gehecht aan een positieve en stimulerende werkomgeving waarin teamwork, persoonlijke groei en creativiteit worden gestimuleerd.

 

Waarom werken bij Pré Pain?

  • Bij Pré Pain krijgen medewerkers de kans om betrokken te zijn bij de productie van hoogwaardige bakkerijproducten.
  • State-of-the-art faciliteiten en moderne technologieën.
  • Groeiend bedrijf met diverse carrièremogelijkheden.
  • Dynamische en stimulerende werkomgeving.
Pré Pain

Contact information

Adres: Kleibultweg 94
Postcode: 7575 BX
Stad: Oldenzaal
Land: Nederland
Website: Pré Pain

Meer over Pré Pain

Pré Pain in het kort

Medewerkers
Bij Pré Pain in Oldenzaal werken ongeveer 250 mensen.
Kennisgebieden
  • Bakkerijtechnologie
  • Kwaliteitscontrole en voedselveiligheid
  • Productontwikkeling
  • Logistiek en supply chain

Organisatie en activiteiten

Pré Pain is een dynamische organisatie die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige bakkerijproducten voor de retail- en foodservice-industrie. Met jarenlange ervaring en een passie voor ambachtelijke broodproductie, levert Pré Pain producten van uitstekende kwaliteit aan klanten in binnen- en buitenland. De moderne faciliteiten, geavanceerde technologieën en strenge kwaliteitscontroles stellen Pré Pain in staat om hun klanten te voorzien van heerlijk brood dat voldoet aan de hoogste normen.

Missie

De missie van Pré Pain is om de toonaangevende producent van hoogwaardige bakkerijproducten te zijn. Pré Pain is vastbesloten om heerlijke broodproducten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van smaak, textuur en voedselveiligheid. Ze streven ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en hen te voorzien van een breed scala aan kwaliteitsproducten.

Visie
De visie van Pré Pain is om voortdurend te groeien en hun positie als marktleider in de bakkerijsector te versterken. Ze streven ernaar om innovatieve en onderscheidende producten te blijven ontwikkelen, die inspelen op de veranderende behoeften en voorkeuren van consumenten.

Werken bij Pré Pain

Bij Pré Pain streven ze naar excellentie en bieden ze een dynamische en stimulerende werkomgeving. Als jij gepassioneerd bent over bakkerijproducten en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bekijk dan de vacatures!