De Jong Verpakking

In de 25 jaar dat ze bestaan is De Jong Verpakking uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan duizend medewerkers. En de groei is er nog lang niet uit. Daarom zijn ze op zoek naar gedreven mensen die graag de uitdaging aangaan en met ze mee willen groeien. Wil jij ruimte om jezelf te ontwikkelen en een volgende stap te maken?

Waarom werken bij De Jong Verpakking?

  • Bij De Jong Group heb je echt werk van betekenis.
  • Volop mogelijkheden op elk denkbaar vakgebied.
  • Prettige, veilige werkplek.
De Jong Verpakking

Contact informatie

Adres: Jogchem v.d. Houtweg 20
Postcode: 2678 HA
Stad: De Lier

Meer over De Jong Verpakking

De Jong Verpakking

Fabriek Zuid-Holland
De Lier
Werken bij De Jong Verpakking
In de 25 jaar dat we bestaan zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan duizend medewerkers. En de groei is er nog lang niet uit. Daarom zijn we op zoek naar gedreven mensen die graag de uitdaging aangaan en met ons mee willen groeien. Wil jij ruimte om jezelf te ontwikkelen en een volgende stap te maken?

Organisatie en activiteiten

Gestart als verpakkingsklant, is De Jong Verpakking inmiddels een grote speler op de Nederlandse golfkartonmarkt. Ze ontwerpen, produceren en leveren alle tray’s en dozen in eigen beheer. Dankzij die basis weten ze als geen ander wat klanten zoeken en verwachten van een kartonnen verpakking. De Jong Verpakking staat voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid – dat is hun kracht.

Visie & missie

Duurzaam en verantwoord ondernemen is voor De Jong Verpakking een vanzelfsprekendheid. In alles wat ze doen voelen ze zich verantwoordelijk voor mens en omgeving.

Werken bij De Jong Verpakking

Bij De Jong Group heb je echt werk van betekenis. Samen met je collega’s zorg jij voor de verpakkingen van producten die we iedere dag gebruiken. Van ons eten in de supermarkt tot alles wat we online bestellen. En omdat De Jong Verpakking een groot en snelgroeiend bedrijf is, bieden ze je volop mogelijkheden op elk denkbaar vakgebied. Zoek je een nieuwe uitdaging als machineoperator, chauffeur, werkvoorbereider, planner, storingsmonteur, teamleider, IT’er of verkoopmedewerker?

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

De Jong Verpakking

Contact informatie

Adres: Jogchem v.d. Houtweg 20
Postcode: 2678 HA
Stad: De Lier

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel