Ducor Petrochemicals

Ducor is een vooraanstaand bedrijf in de procestechniek met een indrukwekkende staat van dienst in de petrochemische industrie. Met een sterke focus op innovatie, duurzaamheid en professionele groei biedt Ducor Petrochemicals een dynamische en stimulerende werkomgeving voor professionals die hun carrière willen laten floreren in de wereld van de procestechniek.

 

Waarom werken bij Ducor?

  • Ducor heeft altijd vooropgelopen in de nieuwste technologische ontwikkelingen in de petrochemische sector.
  • Ducor is toegewijd aan duurzame bedrijfspraktijken en milieuvriendelijke productieprocessen.
  • Ducor investeert in de groei en ontwikkeling van haar medewerkers.
  • De bedrijfscultuur bevordert open communicatie en het delen van ideeën, wat leidt tot succesvolle projecten en een positieve werkomgeving.
Ducor

Contact information

Adres: Merseyweg 24
Postcode: 3197 KG
Stad: Botlek Rotterdam
Land: Nederland

Meer over Ducor

Ducor in het kort

Hoofdvestiging
Botlek Rotterdam
Kennisgebieden
  • Chemische technologie
  • Procesoptimalisatie
  • Innovatie

Organisatie en activiteiten

Ducor Petrochemicals is een toonaangevend bedrijf in de petrochemische sector, met een wereldwijde aanwezigheid en een reputatie voor excellentie in de productie van chemische producten. De organisatie heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en heeft productievestigingen en kantoren over de hele wereld. Ducor heeft een divers team van hooggekwalificeerde professionals, waaronder chemici, technici, ingenieurs en experts op het gebied van procesoptimalisatie en milieubescherming.

Missie

De missie van Ducor Petrochemicals is om de marktleider te zijn in de productie van hoogwaardige chemische producten in de petrochemische industrie, terwijl ze zich onvermoeibaar inzetten voor duurzaamheid, veiligheid en klanttevredenheid.

Visie
Bij Ducor Petrochemicals streven ze ernaar een wereldleider te zijn in de petrochemische industrie door innovatieve oplossingen te bieden die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Werken bij Ducor

Bij Ducor Petrochemicals streven ze naar uitmuntendheid in alles wat ze doen. Ze verwelkomen gepassioneerde individuen die willen bijdragen aan het succesverhaal. Als je deel uitmaakt van het Ducor-team, kun je rekenen op een inspirerende werkomgeving, kansen voor groei en ontwikkeling, en de mogelijkheid om impact te maken op wereldwijde schaal. Ontdek hoe je carrière bij Ducor Petrochemicals een sprong voorwaarts kan maken in de spannende wereld van de procestechniek.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.