Cargill

Cargill zorgt ervoor dat het voedingsstelsel van de wereld voor ons werkt. Zij zijn de schakel tussen boeren en markten, klanten en ingrediënten en huishoudens en dagelijkse essentiële zaken. Van het voedsel dat we eten tot de vloeren waarop we lopen.

 

Waarom werken bij Cargill?

  • Wereldwijde impact: Bij Cargill kun je echt een verschil maken op wereldschaal. Het bedrijf is betrokken bij projecten die rechtstreeks invloed hebben op belangrijke mondiale vraagstukken, zoals voedselzekerheid en duurzaamheid.
  • Innovatieve cultuur: Bij Cargill wordt er continu gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën en processen om de efficiëntie te verbeteren en te anticiperen op veranderende behoeften in de markt.
  • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf streeft naar een verantwoorde productie- en supplychain en investeert in duurzame oplossingen om impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.
  • Groeimogelijkheden: Cargill biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele groei.
Cargill

Contact information

Adres: Symon Spiersweg 22
Postcode: 1506 RZ
Stad: Zaandam
Land: Nederland
Website: Cargill

Meer over Cargill

Cargill in het kort

Hoofdkantoor Cargill BV
Amsterdam
Vestiging Cargill Texturizing Solutions
Zaandam
Cargill Cocoa & Chocolate
Wormer
Kennisgebieden
  • Voedselverwerkingstechnologie
  • Supply Chain Management
  • Duurzaamheid en Milieutechnologie
  • Kwaliteitscontrole en -management
  • Innovatieve Procestechnieken

Organisatie en activiteiten

Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 2200 werknemers in dienst, die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.

Cargill B.V. werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen. Tegenwoordig is Cargill betrokken bij de productie van voedselingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten.

Missie

De missie van Cargill is om de wereldwijde voedselvoorziening veilig, betrouwbaar en duurzaam te maken door innovatieve producten en diensten te leveren die aan de wensen en behoeften van klanten voldoen.

Visie
Cargill streeft ernaar om marktleider te zijn in het creëren van voedingsmiddelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, duurzaamheid bevorderen en vertrouwen wekken bij klanten over de hele wereld.