Europastry

Europastry is marktleider in de sector van bevroren brooddeeg. Al meer dan 30 jaar bieden ze bakkerijproducten aan. Momenteel worden de producten aangeboden in meer dan 80 landen over de hele wereld, via 22 fabrieken en 33 verkoopkantoren. In 1999 was Europastry de eerste die op de markt kwam met vooraf gegist gebak, klaar om te ontdooien en te bakken. Europastry is gericht op retailers. Klanten van Europastry zijn onder andere Mac Donalds, Albert Heijn en Starbucks.

Europastry is in 1987 in Spanje opgericht en heeft in 2014 de stap gemaakt om twee vestigingen in Oldenzaal en Beuningen te openen. In Oldenzaal is de fabriek gebouwd volgens strenge duurzaamheidscriteria. Hier worden Dots en gebak vervaardigd voor de hele wereld. Oldenzaal heeft ook een aparte fabriek voor koekjes. In deze fabriek worden geen noten gebruikt.

Waarom werken bij Europastry?

 • Je krijgt de kans om te werken met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technologieën.
 • Je zult deel uitmaken van een hecht en gemotiveerd team dat samenwerkt om uitdagende doelen te bereiken.
 • Je hebt veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
 • Je komt te werken in een succesvol internationaal bedrijf die klanten hebben over de hele wereld!
Europastry

Contact information

Adres: Coulissenweg 1

Postcode: 7572 PJ

Stad: Oldenzaal

Website: Europastry

Meer over Europastry

Duurzaamheid

Europastry heeft als doel de fabriek in Oldenzaal de meest duurzame fabriek van Europa te maken. Er wordt gewerkt met 100% duurzame energie, elektrische ovens en ze maken minimaal gebruik van water doordat processen worden geoptimaliseerd. De producten worden daarnaast voor 80% verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal. Het doel is om dit 100% te maken. Er is nog een duurzaamheidsdoel: het verminderen van C02 uitstoot door gebruik te maken van duurzame granen. In 2020 gerbuikten ze 5000ha duurzam graan, dat moet in 2025 25000 zijn.

Organisatie en activiteiten

Europastry zet haar medewerkers op de eerste plaats om samen te werken aan een duurzame toekomst. Door verantwoord te ondernemen en te innoveren willen ze de béste zijn in de wereld van donuts, popdots, crodots, berliner, croissants, brownies, muffins, American Cookies en brood. Dat alles wordt gedaan volgens deze drie pijlers:

People:

Bij Europastry hebben ze oprechte aandacht voor de medewerkers. Doordat ze voor iedereen een veilige en gezonde werkomgeving creëren, stimuleren ze een prettige werksfeer. Europastry investeert in jou door middel van leerplekken en onder meer de Food Academy.

Planet:

Door bewust gebruik te maken van verantwoorde grondstoffen en duurzame materialen kan Europastry de impact op onze omgeving verkleinen. Daarnaast minimaliseren ze het energieverbruik en kopen ze 100% groene energie in.

Profit:

Jouw collega’s zijn stuk voor stuk ambitieus. Bij Europastry werken ze aan nieuwe producten, innovatieve oplossingen en gaan ze voor de beste kwaliteit. Dat alles met één doel: De wereld van premium bakery, deeg en pastry producten veroveren!

Doelstelling

De doelstelling van Europastry is om een nieuwe cultuur van broodbakken te creëren op basis van traditie, versterkt door innovatie om het leven van mensen makkelijker en gelukkiger te maken.

Werken bij Europastry

Bij Europastry staan we geen seconde stil. Er wordt 24/7 gewerkt. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk.

Bij Europastry zijn alle ideeën welkom. Neem je graag initiatief of wil je doorgroeien? Ontdek en pak jouw kansen. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf in je werk en als persoon verder te ontwikkelen middels opleiding. Iedereen kan bij ons het vak leren, als je maar wilt. Je leert snel en doelgericht met onze ELO, de Europastry Online Leeromgeving. We ontwikkelen zelf de trainingen, die we precies afstemmen op werken en leren bij Europastry.

4 vacatures gevonden

Premium vacature

Operator 1 verpakkingen 5 ploegendienst in Oldenzaal

 • Europastry Central Europe
 • 36 uur
 • 5 ploegen
 • Overijssel

Op zoek naar een rol waarin je echt verschil kunt maken en deel kunt uitmaken van een proces waar traditie en innovatie samenkomen? Stap binnen in de wereld van Procesoperator Verpakking bij ons in Oldenzaal! Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers die hun techni…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Operator Packaging III (Senior) vijf ploegendienst in Oldenzaal

 • Europastry Central Europe
 • 33,6 uur
 • 5 ploegen
 • Overijssel

Kom jij ons team in Oldenzaal als senior versterken. Als senior lid van ons verpakkingsteam, rapporteer je direct aan de Shiftleader. Je speelt een cruciale rol in het leiden en optimaliseren van onze verpakkingsprocessen voor donutproducten en diverse deegwaren.Wij wer…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Teamleider bij Europastry: Leid ons naar zoet succes!

 • Europastry Central Europe
 • 36 uur
 • 5 ploegen
 • Overijssel

Stap binnen in de wereld van Europastry, waar traditie en innovatie samenkomen in de kunst van bakken. Bij Europastry, gelegen in het hart van Oldenzaal, zijn we voortdurend in beweging om de heerlijkste bakkerijproducten te creëren. Wij bieden een dynamische werkomgevi…

Solliciteer nu
Bekijk vacature
Premium vacature

Operator Packaging II verpakkingen 5 ploegendienst in Oldenzaal

 • Europastry Central Europe
 • 36 uur
 • 5 ploegen
 • Overijssel

Kom jij ons team versterken

Solliciteer nu
Bekijk vacature