Eternit

Bij Eternit krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch team dat voortdurend streeft naar verbetering en innovatie. Je zult werken met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technologieën in een omgeving die gericht is op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Waarom werken bij Eternit?

  • Je krijgt de kans om te werken met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technologieën.
  • Je zult deel uitmaken van een hecht en gemotiveerd team dat samenwerkt om uitdagende doelen te bereiken.
  • Als je ambitieus bent en jezelf wilt blijven uitdagen, zul je bij Eternit zeker mogelijkheden vinden om te groeien.
Eternit

Contact information

Adres: Haven 12
Postcode: 7471 LV
Stad: Goor
Land: Nederland
Website: Eternit

Meer over Eternit

Eternit in het kort

Medewerkers
Eternit valt onder De Etex Groep, een wereldwijd actieve organisatie met activiteiten in 42 landen en meer dan 12.500 werknemers. Bij de vestiging in Goor werken ongeveer 200 mensen.

Organisatie en activiteiten

Eternit is een vooraanstaand bedrijf in de procestechniek dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige bouwmaterialen. Met decennia aan ervaring en technologische expertise is Eternit uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor diverse klanten in de bouwsector. Het bedrijf hecht grote waarde aan duurzaamheid en innovatie, en streeft naar het leveren van producten van topkwaliteit die voldoen aan de strengste normen en eisen.

Missie

De missie van Eternit is om hoogwaardige bouwmaterialen te produceren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, terwijl ze zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om betrouwbare en innovatieve oplossingen te bieden aan klanten, waardoor ze bijdragen aan de ontwikkeling van de bouwsector en een positieve impact hebben op de samenleving.

Visie
De visie van Eternit is om een wereldleider te zijn in de productie van bouwmaterialen en om erkend te worden als een voorloper op het gebied van duurzaamheid en technologische innovatie.

Werken bij Eternit

Bij Eternit krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch team dat voortdurend streeft naar verbetering en innovatie. Je zult werken met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technologieën in een omgeving die gericht is op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Als je op zoek bent naar een uitdagende loopbaan in de procestechniek, dan is werken bij Eternit de juiste keuze voor jou.