KLK Kolb Specialites B.V.

Toen je vanmorgen een douche nam en een schoon shirt aantrok, was je misschien in contact gekomen met een product van KLK Kolb. De producten die KLK Kolb produceert, zijn oppervlakteactieve stoffen, stoffen die worden gebruikt om wasmiddelen en shampoos te maken, maar die ook via een stuk papier of medicijnen hun weg naar u kunnen vinden.

Contact information

Adres: Langestraat 167
Postcode: 7491 AE
Stad: Delden
Land: Nederland
Telefoon: +31743775000

Meer over KLK Kolb Specialties B.V.

KLK Kolb Specialties in het kort

Kernactiviteiten

KLK Kolb produceert naast oppervlakteactieve stoffen ook papierverwerkingschemicaliën en andere chemische specialiteiten. Onze belangrijkste producten zijn vetalcohol en zuurethoxylaten, vetamine-ethoxylaten, fosfaatesters, alcoholsulfaten en -sulfonaten, esterquats, triglyceride-ethoxylaten, sorbitanesters en andere chemische stoffen die worden gebruikt voor bevochtiging, emulgering, laagschuiming, oplosbaar maken, viscositeitsmodificatie en viscositeit stabiliseren.

Het bedrijf verwerkt natuurlijke en synthetische grondstoffen tot hoogwaardige producten op 3 productievestigingen in Zwitserland en Nederland met ongeveer 480 mensen.

Hoofdvestiging Nederland
The Headdepartment in the Netherlands is in the city Delden (ov)

Organisatie en activiteiten

Plantage (ontwikkeling van oliepalmen en rubber) is de kernactiviteit van Kuala Lumpur Kepong Berhad (“KLK”). Als een van de grootste spelers in de industrie streeft KLK ernaar de productiviteit en efficiencyverbetering op het gebied van oliepalmplantages te blijven stimuleren. Andere belangrijke aandachtspunten van KLK zijn investeringen in onderzoek en ontwikkeling en het ondersteunen van de innovatie van plantingsactiviteiten.

KLK is vastbesloten om een ​​duurzame toekomst verder te verbeteren en op te bouwen om het welzijn van de huidige en toekomstige generaties te waarborgen. De Groep integreert de principes, waarde en praktijk van duurzame ontwikkeling in haar medewerkers, toeleveringsketen en gemeenschappen in omliggende operaties.

KLK gediversifieerd naar resource-based manufacturing en verticaal geïntegreerd zijn upstream en downstream-bedrijven. Deze geïntegreerde bedrijfswaardeketen stelt KLK in staat om verschillende marktsegmenten te betreden en het risico van volatiliteiten van de segmenten te beperken.

Missie
  • Consistente levering van producten en oplossingen van concurrerende kwaliteit die zijn gericht op het voldoen aan en het overtreffen van de verwachtingen van de klant.
  • Waardetoevoeging door inzet voor de hoogste normen van operationele uitmuntendheid, aangedreven door een cultuur van voortdurende verbetering en innovatie.
  • Het cultiveren van een team dat mensen met alle achtergronden waardeert en ontwikkelt door middel van empowerment en erkenning.
  • Waarden gebaseerd op de erfenis van ethische praktijken omarmd door de oprichter, toegewijd om verantwoord en integer te werken.
Visie
KLK wil graag groeien om de meest vertrouwde wereldwijde partner te zijn in producten en oplossingen op basis van oleoproducten, waardoor het leven van mensen dagelijks op een duurzame manier wordt verrijkt.