Factsheet

Kernactiviteiten:
Doelen stellen om te rijden. Duurzaamheid is bij 3M niets nieuws. Sinds 1990 bepalen ze wereldwijde milieudoelen. Deze doelstellingen hebben de geschiedenis van het milieu drastisch verminderd, en hebben geholpen de ecologische voetafdruk drastisch te verminderen en hebben ons gevestigd als leider op het gebied van milieubeheer.

Ze zijn trots om verder te gaan dan de eigen activiteiten door zich meer te richten op het ondersteunen van de duurzaamheidsdoelen en -behoeften van onze klanten en onze gemeenschappen. Hoewel ze het belang erkennen van wat ze doen in hun eigen activiteiten, en ze zullen zich dienovereenkomstig blijven verbeteren, zien ze dat een veel grotere impact kan worden gerealiseerd wanneer ze samenwerken om de uitdagingen die ze in samenwerking met anderen tegenkomen, te begrijpen en te overwinnen.
Kennisgebieden:
- Grondstoffen
- Water
- Energie en klimaat
- Gezondheid & Veiligheid
- Onderwijs en ontwikkeling
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Meer dan een eeuw geleden begon 3M als een kleinschalige mijnbouwonderneming in Noord-Minnesota, toen Minnesota Mining and Manufacturing Company genoemd. Nu een wereldwijde krachtpatser, verbeteren hun producten het dagelijks leven van mensen over de hele wereld.

Maar hun succes en lange levensduur waren vanaf het begin niet duidelijk. Ze hebben het geprobeerd. Ze zijn gefaald. Ze hebben iets nieuws geprobeerd. Herhaal cyclus. Innovatie en doorzettingsvermogen hebben de oprichters gedreven en het blijft vandaag 3Mers rijden.
Missie:
Bij 3M innoveren we met doel. Ze stellen individuen in staat om problemen aan te pakken die ze willen beïnvloeden, en werken samen met hun klanten en gemeenschappen om gedeelde wereldwijde uitdagingen aan te gaan - waarde toevoegen aan zowel ons bedrijf als onze samenleving.

Vanaf dit jaar zullen alle nieuwe producten van 3M een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Dit betekent dat ze sociale of milieuproblemen aanpakken. Een belangrijke drijfveer achter die doelstelling is klanten helpen om hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.
Visie:
3M staat wereldwijd voor inspirerende innovatie en het aanzetten tot vooruitgang en draagt tegelijkertijd bij aan reële mondiale duurzame ontwikkeling door middel van milieubescherming, zakelijke en sociale verantwoordelijkheid en economische vooruitgang. Wij passen onze wetenschap en innovatie toe om het leven van elke persoon overal ter wereld positief te beïnvloeden.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Tunnelweg 95
Postcode:6468 EJ
Stad:KERKRADE
Land:NL
Website:3M Nederland

Deel dit bedrijf