PWS Almelo B.V

Factsheet

Kernactiviteiten:
PWS Almelo is een constructie bedrijf voor staal, roest vast staal en aluminium.
Peter Willems is begin jaren '90 met een metaalbedrijf begonnen toen voornamelijk in de landbouw
en hekwerk industrie. Vanaf eind jaren '90 zijn we ons steeds meer gaan toe leggen op de bouw en
industrie.
Hoofdvestiging Nederland:
PWS Almelo B.V. is gevestigd in een moderne werkplaats van 800m2 en is gespecialiseerd in het leveren van diverse lichte constructiewerkzaamheden zoals trappen en bordessen. Onze bedrijfshal is in het achterste gedeelte voorzien van een kraanbaan van 5 ton. Dit deel is 9 meter hoog, zodat wij ook grotere constructies aankunnen
Kennisgebieden:
- Las en constructie
- Trappen etc.
- Plaatwerk
- Machinebouw
- Tekenwerk/ Engieering
- Hekwerk

Informatie

Organisatie en activiteiten:
PWS is gespecialiseerd in maatwerk, zowel in stuk- als in (klein) seriewerk. Door de klantgerichte organisatie en goede samenwerking met andere constructiebedrijven kunnen ze flexibel werken (snel omschakelen), waardoor er zeer goed voldaan kan worden aan uw wensen.
PWS Almelo heeft in de loop der jaren meerdere staalconstructies in nauw overleg met de klant ontworpen en geproduceerd.In samenwerking met opdrachtgever, architect en aannemer worden trappen ontworpen. Van eenvoudige vluchttrappen tot architecturische trappen die speciaal ontworpen zijn voor het gebouw behoren tot de mogelijkheden. PWS Almelo beschikt zelf ook over een schaar en kantbank waarbij ze naar wens van de klant eventueel met tekenwerk allerlei voorkomend plaatwerk kunnen maken.
Verder maakt PWS Almelo diverse frames voor bijvoorbeeld Tijhof Autotransportsystemen B.V. Tot slot zijn ze de specialist in het op maat maken van uw hekwerken. Hun hekwerken zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Adresgegevens

Adres:Bedrijvenpark Twente 172
Stad:ALMELO

Deel dit bedrijf