Factsheet

Kernactiviteiten:
Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. De huidige CEO van Nestlé, Paul Bulcke, komt oorspronkelijk uit België. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Zwitserse Vevey, waar Henri Nestlé het bedrijf oprichtte. Sinds 1866 maakt Nestlé producten die de levenskwaliteit helpen verbeteren en bijdragen aan een gezondere toekomst.

We hebben meer dan 2000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten, en zijn aanwezig in 191 landen over de hele wereld.
Hoofdvestiging Nederland:
Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft Nestlé een
fabriek in Nunspeet die babyvoeding produceert voor de Nederlandse en Europese markt.

In Nederland zijn verder nog een aantal zelfstandige Nestlé ondernemingen actief, zoals de Nestlé Nutrition fabriek en het Nestlé Quality Assurance Center (beiden te Nunspeet), Nestlé Health Science (Oosterhout), Nestlé Waters Direct (Zoetermeer), Nespresso (Amstelveen) en Tivall (Zeist).

Informatie

Missie:
De missie van Nestlé is het ‘Verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst’. We willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren en mensen inspireren om gezonder te leven. Door middel van innovatie willen we bijdragen aan de samenleving en tegelijk het lange termijn succes van ons bedrijf garanderen.

Adresgegevens

Adres:Laan 110
Postcode:8071 JC
Stad:NUNSPEET
Land:NL

Deel dit bedrijf