Partner in Pet Food

Factsheet

Vestigingen nationaal + internationaal:
PPF heeft zijn hoofdkantoor in Hongarije en is actief in vijf landen: Nederland, Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen. Met negen fabrieken in Europa is PPF de enige marktexploitant met een geïntegreerd pan-Europees productienetwerk. Het netwerk stelt ons in staat om producten efficiënt aan onze klanten te leveren waar en wanneer ze worden geëist. Momenteel distribueren we onze producten naar meer dan 470 klanten, waaronder supermarkten, gespecialiseerde dierenwinkels en dierenartsen in 38 landen.

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Een fundamenteel principe om te zorgen voor productinnovatie is een voortdurende ontwikkeling, een diep begrip van marktbehoeften en portfolio-optimalisatie. Het leven van een dier is altijd aan het veranderen. Om de verschillende leefstijl- en voedingsveranderingen bij te houden, ondernemen we ons eigen onderzoek, volgen we FEDIAF (Fédia tion Européenne des Industries des Aliments pour Animaux Familiers) en werken we ook nauw samen met verschillende veterinaire instellingen om een ​​stap voor te blijven. Dit is om onze filosofie te waarborgen: het aanbieden van een breed scala aan gezonde huisdiervoedingsproducten aan onze klanten.
Missie:
PPF biedt de beste kwaliteit / prijsverhouding op de markt voor onze klanten. Het leveren van een product van uitstekende kwaliteit is de verantwoordelijkheid van al onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn getraind en toegewijd aan ons kwaliteitsbeleid, dat garandeert dat onze producten voortdurend aan de verwachtingen van klanten en consumenten voldoen of deze overtreffen.

De petfoodindustrie ziet steeds meer dezelfde voedseltrends als die van mensen die het dieet van mensen beïnvloeden, waarbij eigenaren steeds hogere kwaliteit eisen voor hun geliefde dieren. Voor volledige voeding op een monodieet (het dier eet alleen voedsel voor huisdieren) moet de industrie volgens de hoogste normen werken. Als onderdeel daarvan is het belangrijk om hoge veiligheidsnormen in te voeren om bijvoorbeeld informatie over de herkomst en volledige traceerbaarheid door het productieproces te kunnen verstrekken.

Ons management "loopt voorop" door altijd de kwaliteit op de agenda te houden en hun persoonlijke steun te geven aan initiatieven die zijn ontworpen om voortdurende kwaliteitsverbeteringen te bewerkstelligen.

We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze systemen en normen om de hoogste kwaliteit en productveiligheid te waarborgen doorheen de volledige waardeketen.

Kwaliteit is een topprioriteit in onze leveranciersselectieprocedure. We kiezen onze partners via een degelijke verificatieprocedure en hun prestaties worden continu bewaakt tijdens onze relatie.

Onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens verschillende internationale normen.
Bedrijfsfilm:

Cultuur

Carriere

Media

Recente vacatures van Partner in Pet Food

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf