Factsheet

Kernactiviteiten:
Inflotek maakt gebruik van een revolutionair waterstraalsnijproces om schermen voor zeefcentrifuges, zeefschaalcentrifuges en pushercentrifuges te leveren. Inflotek centrifuge-schermen presteren beter dan conventionele schermen gemaakt met wigdraad, stansen, perforeren, frezen en laser. Ze bieden een complete engineering- en productieoplossing om het optimale scherm voor uw toepassing te leveren tegen een concurrerende prijs.
Kennisgebieden:
- Waterstraalsnijden
- Schermtechniek
- Metaalbewerking
Werkgebied:
Inflotek levert een scala aan OEM en after-market industriële processchermen voor een breed scala aan toepassingen.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Inflotek werd in 2012 gelanceerd na acht jaar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van waterjettechnologie, specifiek gericht op het creëren van een nieuwe fabricagemogelijkheid voor hoogwaardige industriële schermen.

Het bedrijf werkt voornamelijk met OEM's voor industriële procesapparatuur, waarmee gespecialiseerde schermen worden gemaakt. Het biedt ook build-to-print-diensten op projectbasis met behulp van de gepatenteerde waterstraalsnijtechnologie.

Inflotek is een spin-off van Innovent Technologies LLC. Dat aangepaste substraatverwerkingsproducten ontwerpt en produceert, waaronder eindeffectoren, koelplaten, hefmechanismen en klauwplaten, en PVD-collimatoren voor de halfgeleiderhoofdapparatuur en gerelateerde industrieën.
Inflotek heeft een unieke waterstraalsnijcapaciteit ontwikkeld die:

- Opent nieuwe fabricagemogelijkheden voor OEM's van industriële procesapparatuur
- Maakt waterjet kostenconcurrerend met laser, plasma en frezen in veel nieuwe toepassingen
- Maakt de productie mogelijk van industriële scheidingsschermen met aanzienlijk verbeterde prestaties

Inflotek gebruikt deze gepatenteerde waterstraalsnijtechnologie om vlak plaatstaal te perforeren met duizenden fijne sleuven met hoge tolerantie. Deze platen worden vervaardigd in zeefproducten voor een breed scala aan industriële schermtoepassingen.

Inflotek biedt ook build-to-print waterstraalsnijders die aanzienlijk hogere toleranties en lagere kosten bieden dan traditionele waterjet-werkplaatsen.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Blauwwater 9T
Stad:BELFELD
Land:NL

Deel dit bedrijf