VEGA

Factsheet

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Niveau- en drukinstrumenten voor de procesindustrie
Productie processen worden tegenwoordig steeds complexer, daarom is het belangrijk dat de meettechnieken die gebruikt worden ter controle en om de processen te monitoren steeds makkelijker te begrijpen en intuïtiever worden. VEGA heeft zichzelf ten doel gesteld een innovatieve meettechniek te ontwikkelen die gemakkelijk te installeren en bedienen is en die maximale veiligheid en betrouwbaarheid biedt.

Bij VEGA werken meer dan 1200 mensen wereldwijd, waarvan er 600 werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud. Hier ontstaan al meer dan 50 jaar oplossingen voor veeleisende meetopgaven in de: chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, voor drinkwatersystemen, zuiveringsinstallaties, stortplaatsen, mijnbouw, energie opwekking, olie platforms, schepen en vliegtuigen.

VEGA is actief in meer dan 80 landen met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs. De organisatie en haar producten hebben alle benodigde certificaten en goedkeuringen voor een wereldwijde toepassing. Dit geldt voor zowel de technische veiligheid als de kwaliteit van de producten en services.

Meettechniek voor de hoogste betrouwbaarheid in elke toepassing
VEGA ontwikkelt en produceert instrumentatie voor niveaumetingen, niveaudetectie, druk en software voor het aansluiten op besturingssystemen. VEGA-meettechniek stelt nieuwe normen in bedrijfszekerheid, meetnauwkeurigheid en doelmatigheid voor alle producten en procesomstandigheden.

Cultuur

Carriere

Media

Deel dit bedrijf