Factsheet

Kernactiviteiten:
Ze zijn gespecialiseerd in doorvoeren voor platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Kwaliteit, het nakomen van afspraken, een snelle service en dat alles tegen marktconforme prijzen: dat kenmerkt Werova. Een betrouwbare partner waarop u als vakman kunt bouwen!
Kennisgebieden:
Kwaliteit:
Zij produceren en leveren een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige kunststof dakdoorvoeren voor de professionele daken markt.

Betrouwbaarheid:
Met meer dan 30 jaar ervaring bieden zij u waterdichte kunststof dakdoorvoeren die eenvoudig te verwerken zijn

Flexibiliteit:
U vraagt en zij bieden de best mogelijke oplossing van productkeuze tot levering.

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Werova is al ruim 30 jaar actief in het produceren van hoogwaardige kunststof dakdoorvoeren
Werova ontwikkelt en produceert niet alleen voor eigen gebruik, ook voor groothandels in zowel binnen- als buitenland worden kunststof dakdoorvoeren gemaakt. Samen met hen zoeken ze gericht naar de juiste oplossing voor hun specifieke wens. Op die manier stellen zij fabrikanten en leveranciers in staat totaalleverancier te worden en zo hun dienstverlening verder te verbeteren. Zij stellen dakspecialisten vervolgens in staat hun werk nog beter te doen.
Iedere dakspecialist weet dat een vakkundig dak pas echt af is als ook de afvoeren, overlopen en ontluchters goed zijn aangebracht. Een goed dak biedt immers bescherming tegen de elementen en draagt bij aan een goed en duurzaam binnenklimaat. Werova levert deze materialen in allerlei uitvoeringen en maten, in hoogwaardig PVC, PP en PE. Om te zorgen voor maximale kwaliteit bieden wij onze dakdoorvoeren standaard aan met folie. Zodat u deze op het dak eenvoudig kunt plaatsen en makkelijk kunt hechten aan de dakbedekking.
Visie:
U vraagt en zij bieden de best mogelijke oplossing van productkeuze tot levering.

Adresgegevens

Adres:Handelsweg 6
Postcode:7251 JG
Stad:VORDEN

Deel dit bedrijf