Factsheet

Kernactiviteiten:
Bij Omega Thermo Products draait alles om Pillow Plates; ze maken tankwanden, bodems, koelpanelen en complete warmtewisselaars bestaande uit Pillow Plates.
Met de overtuiging van alle voordelen van het product, vinden ze altijd een oplossing om het product te koelen of te verwarmen.
Hoofdvestiging Nederland:
Gevestigd in Enschede Overijssel
Kennisgebieden:
Voedingsmiddelen industrie:
- Zuivel
- Bier
- Wijn
- Gedestilleerde dranken
- Frisdrank
- Chocolade
- Vis

De chemische industrie:
- Pillow Plates beklede pijpleidingen
- Koel- en verwarmingsmantels voor drukvaten en reactoren
- Warmtewisselaars voor fluidized bed reactoren

De farmaceutische industrie:
- Bekleden van tankpark met Pillow Plates
- Steriliseren van medicamenten
- Bevriezing van micro-organismen in geneesmiddelen
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Als uitvinders van lasergelaste machines voor de productie van Pillow Plates, zijn ze ooit begonnen als pioniers om de wereld te overtuigen van hun product. Tegenwoordig worden de Omega Pillow Plates wereldwijd in duizenden verschillende toepassingen gebruikt. Desondanks is pionieren nog steeds een groot deel van de bedrijfscultuur. De medewerkers zijn gedreven, innovatieve technische engineers die altijd openstaan voor nieuwe idee├źn. Zij bedenken graag een oplossing voor het vraagstuk en maken een warmteberekening voor u.
Pillow Plates zijn warmtewisselaarplaten die u op vele manieren voor het industrieel koelen of verwarmen van uw product kunt inzetten. Als uitvinder van de laserlasmachine voor deze lasergelaste platen, heeft Omega Thermo Products ongekend veel ervaring in de productie van Pillow Plates. De toepassingen zijn oneindig in verschillende branches. Zo worden de platen gebruikt voor tanks, bijvoorbeeld voor het koelen van melk, frisdrank, wijn of bier. Maar ook diverse andere sectoren gebruiken de platen. Bijvoorbeeld de vleesverwerkende industrie, de chemie en farmaceutische industrie.
Missie:
De Research & Design afdeling is dagelijks bezig met het verder ontwikkelen van onze laserlasmachines voor het nog beter produceren van Omega Pillow Plates.
In de voedingsindustrie, de chemie en farmacie worden de wensen steeds strenger en daarbij de eisen aan de platen en apparaten ook. Deze ontwikkeling kunnen ze alleen maar bijhouden als ze hun laserlasmachines steeds blijven ontwikkelen.

Adresgegevens

Land:NL

Deel dit bedrijf