Factsheet

Kernactiviteiten:
Het familiebedrijf Vobra Special Petfoods bestaat al sinds 1932. Piet van Krieken begon het bedrijf in het Brabantse Loosbroek, wat vervolgens in 1963 door zoon Gerard werd overgenomen. In 1984 werd er in Loosbroek een nieuw fabriek gebouwd en 2002 volgde er een grote verhuizing van Loosbroek naar Veghel. Vobra Special Petfoods produceert, naast diverse eigen merken (CaroCroc, CASA-FERA, Impress Your Dog, SANIMED), voor vele tevreden Private Label klanten hoogwaardige geperste en gëextrudeerde honden- en kattenvoeding.
Aantal vestigingen:
Inmiddels is Vobra Special Petfoods actief in meer dan 30 verschillende landen, verdeeld over 4 verschillende continenten. Dit doen ze enerzijds met hun eigen merken, maar zeker ook via hun private label klanten.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Vobra Special Petfoods is al meer dan 85 jaar een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van honden- en kattenvoeding. Ze hebben een no-nonsense mentaliteit en als het moet zetten ze een stapje extra. Maar ze maken zeker ook tijd voor Brabantse gezelligheid.

Adresgegevens

Adres:Marshallweg 4
Postcode:5466 AJ
Stad:VEGHEL
Land:NL
Telefoon:+31413229443
Website:Vobra

Deel dit bedrijf