Niacet B.V. Tiel

Factsheet

Kernactiviteiten:
Niacet produceert (organische) zouten en is wereldwijd een toonaangevende producent van deze zouten, zogeheten propionaten en acetaten.

Met meer dan 85 jaar productie-ervaring op elk van onze productie locaties blijven wij bouwen op de bekwaamheid en kennis van onze werknemers om onze klanten van dienst te zijn. Met vertrouwen kun u op Niacet rekenen.
Vestigingen nationaal + internationaal:
Wij hebben 2 productielocaties; 1 in Niagara Falls (USA) en 1 in Tiel (Nederland).
Werkgebied:
Onze zouten worden met name toegepast in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, onder andere voor levensmiddelenconservering, antibiotica en dialysebehandeling. Daarnaast worden onze producten ook toegepast in de diervoederindustrie, maar zijn er ook diverse technische toepassingen o.a. bij energie productie.

Informatie

Missie:
Bij Niacet zoeken we naar mogelijkheden voor duurzame groei en waarde middels onze toewijding aan het welzijn van onze werknemers, de gemeenschap waar wij deel van uit maken en het milieu. We zijn er trots op dat we voldoen aan de hoogste standaards die in onze industrie van toepassing zijn, waaronder het Responsible CareĀ® programma van de American Chemistry Council en de VNCI.

Wij vinden maatschappelijk betrokken ondernemen belangrijk en dragen, o.a. door vrijwilligersactiviteiten en sponsoring, bij aan het welzijn van de lokale omgeving. Zo sponsort Niacet in Tiel enkele sportverenigingen en evenementen zoals Appelpop en het Fruitcorso. Daarnaast is Niacet ook actief betrokken bij maatschappelijk betrokken organisaties in Tiel, zoals de Stichting Tiel Tip Top en de Tielse Uitdaging.

Factsheet

Recente vacatures van Niacet B.V. Tiel

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf