Factsheet

Kernactiviteiten:
Paccor is een leverancier van duurzame plastic verpakkingsoplossingen voor de consumenten-, foodservice-, food- en non-foodmarkten. De decennialange ervaring stelt hun in staat om de activiteiten en producten als geen ander te innoveren, waardoor uw product in de voorhoede van zijn markt en in het oog van de consument staat.
Aantal vestigingen:
19 productielocaties en 3 verkoopkantoren
Aantal medewerkers nationaal:
3.500 werknemers
Vestigingen nationaal + internationaal:
Nummer 1 in plastic verpakkingen in Oost-Europa en Nummer 2 in plastic verpakkingen in Europa
Kennisgebieden:
In samenwerking met gerespecteerde wereldwijde merken, ontwikkelt PACCOR® vitale producten en draagt ​​het dagelijks bij aan het leven van talloze mensen. Ze zijn een toonaangevende leverancier van innovatieve verpakkingsoplossingen en leveren uitstekende services voor de FMCG- en Foodservice-vestigingen. Als toonaangevend internationaal productiebedrijf is PACCOR® toegewijd om duurzame oplossingen te bieden die de veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak van voedsel- en niet-voedselverpakkingsproducten verbeteren.

- Eiwit (verpakkingen voor vlees, gevogelte en vis)
- Gemaks voedsel (bereid vers en verwerkt voedsel)
- Droog voedsel (instant Food, zoetwaren en granen)
- Dierenvoeding (voeding en beloningen)
- Pharmaceuticals (verpakkingen voor o.a pillen)

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Samen met hun klanten en partners ontwikkelen ze innovatieve duurzame verpakkingsoplossingen die waarde toevoegen door het leven van mensen gemakkelijker, beter en inspirerender te maken.
PACCOR speelt in op de behoefte van klanten aan snelheid, flexibiliteit en vertrouwelijkheid door CO-development te verwelkomen als een ervaren verpakkingspartner.
Ze bieden unieke one-stop-services voor de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen en materiaal, inclusief technologie en productinnovatie in onze eigen Centers for Development & Innovation (CDI).

Hun wetenschappers en ingenieurs werken nauw samen met experts op het gebied van uitrusting, toepassing en marketing in Europa en Amerika, en ondersteunen de klanten actief van concept tot markt - snel, flexibel en vertrouwelijk.

Het resultaat is een hoogwaardige verpakkingsoplossing die waarde toevoegt aan de klanten en hun klanten, die merk- en huismerkhouders zijn over de hele wereld.
Missie:
Ze zijn continu op zoek naar nieuwe materialen, verbeteren de huidige materialen en ontwikkelen nieuwe technologieën en brengen innovatieve verpakkingsoplossingen van producten tot leven met de steun van hun eigen Centers for Development & Innovation (CDI) en een wereldwijd netwerk van verpakkingsdeskundigen.
Visie:
Vertrouw jezelf en ontwikkel je individuele verpakking bij Paccor.

Adresgegevens

Adres:Veerstraat 24
Postcode:4758 BS
Stad:STANDDAARBUITEN

Deel dit bedrijf