Factsheet

Aantal medewerkers nationaal:
Vergeer heeft meer dan 550 medewerkers in dienst die alle kazen voorbereiden en verpakken in het dorp Reeuwijk, in Zuid-Holland, in de buurt van Gouda.
Vestigingen nationaal + internationaal:
Europa, Aziƫ, Canada, Midden-Oosten en Zuidelijk Afrika.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Sinds 1934 maken ze gewone kaas special. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve kaasleveranciers ter wereld.

Het begon allemaal in het begin van de 17e eeuw. Dirk Vergeer verkocht handgemaakte kaas geproduceerd door zijn ouders. Word verspreidde zich snel voorbij Reeuwijk en kopers kwamen uit zover als de provincie Limburg en de Achterhoek op zoek naar Vergeer-kaas.

De kaasproductie stagneerde tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar in 1945 herstartte het bedrijf zijn productie op volle toeren. Het bedrijf zou in de fabriek gemaakte kaas kopen en rijpen en verwerken voordat het op verschillende distributiepunten wordt verkocht.

De toename van zelfbedieningswinkels in de jaren zestig leidde tot een groeiende vraag naar verpakte kaas. Vergeer investeerde in deze groeiende markt door faciliteiten en machines aan te schaffen om aan de vraag te voldoen. Het bedrijf breidde ook zijn selectie uit met voorverpakte plakjes en geraspte kaas.
Het gehele proces van inkopen, rijpen, in plakken snijden, raspen, verpakken en distribueren voldoet aan de hoogste kwaliteits- en hygiƫnevoorschriften. We beschikken over alle vereiste certificeringen, zoals BRC, IFS, SKAL en HALAL. Maar kwaliteit betekent zoveel meer voor ons: het is een continu proces van innovatie en verbetering. We evalueren voortdurend onze eigen prestaties en blijven de lat hoger leggen.
Missie:
Vergeer Holland is een toonaangevend, klantgericht familiebedrijf. Flexibel en dynamisch, is Vergeer Holland gericht op voortdurende verbetering en op het voorzien van elk marktsegment van maatschappelijk verantwoorde, hoogwaardige producten.

Ze hebben veel aandacht besteed aan de behoeften van hun klanten. Elke klant heeft zijn eigen voorkeuren en Vergeer werkt er hard aan om aan al hun wensen te voldoen. Ze bieden hun klanten een snelle en flexibele service. Ze zijn ook actief betrokken bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Adresgegevens

Adres:Golf van Biskaje 1
Postcode:3446 CS
Stad:WOERDEN
Land:NL

Deel dit bedrijf