Factsheet

Kernactiviteiten:
Vandemoortele is een toonaangevend voedingsmiddelenbedrijf in Europa, dat bouwt aan categorieën diepgevroren bakkerijproducten en margarines, culinaire oliën en vetten
Hoofdvestiging Nederland:
De locatie Zeewolde behoort tot 1 van de 5 productielocaties. Vandemoortele Nederland B.V. is gevestigd in Zeewolde. Binnen Vandemoortele in Zeewolde worden de margarines, culinaire oliën en frituurvetten geproduceerd. Bij de Nederlandse consument onder andere bekend van de merken Diamant, Gouda’s Glorie, Wajang en Twenty Four.
Aantal vestigingen:
In totaal 35 productielocaties in 12 Europese landen
Aantal medewerkers nationaal:
In totaal meer dan 5200 medewerkers. Bij Vandemoortele werken in heel Europa ongeveer 70 medewerkers in Research & Development.
Kennisgebieden:
Margarines, culinaire oliën & vetten en bakkerijproducten.
Vandemoortele Nederland heeft een eigen R&D afdeling. De margarines, culinaire oliën en vetten worden hier dagelijks onderworpen aan allerhande testen en onderzoeken. Op zoek naar innovaties, maar ook standaardcontroles om de kwaliteit te borgen. Er wordt nauw samengewerkt met andere productielocaties in Europa.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Ze geloven dat mensen moeten genieten van hun dagelijkse voeding, van ontbijt tot diner, van gezonde lunches tot verwenmomenten.
Ze leveren toegevoegde waarde door handige oplossingen te bieden aan onze klanten, efficiënt en op maat gemaakt, in alle mogelijke kanalen.

De producten van Vandemoortele worden te allen tijde diepgevroren uitgeleverd om eenvoudig te bereiden in je keuken. Ze zijn verkrijgbaar als ongebakken deegstukken, voorgebakken of gereed om te gebruiken na ontdooien - aan jou de keuze.
Vandemoortele in Zeewolde produceert en vermarkt (vloeibare) margarines, halvarines, spreads, bak & braad, frituurvetten en oliën voor consumenten, bakkerijen, catering en industriële verwerking. Dit gebeurt zowel onder merken als Diamant® en Gouda’s Glorie® en Reddy®, als ook onder private label.
In de fabriek in Zeewolde wordt dagelijks gewerkt aan kwalitatief hoogstaande producten in een omgeving die streeft naar betere technische en technologische prestaties.
Missie:
Ambitie
De ambitie is om de belofte van Vandemoortele waar te maken: de beste smaak, de beste kwaliteit met de beste service. De ambities van het bedrijf zijn ook de onze en we zetten ons in om uitstekende prestaties neer te zetten voor onze klanten en zichzelf.
Ze zijn gepassioneerd, gemotiveerd en betrokken.
Visie:
Respect:
Respect is de basis van wat ze doen en beslissen en is het fundament van de externe en interne relaties.
Ze handelen met integriteit en respect voor anderen en voor hun milieu.

Samenwerking
Ze vinden goed samenwerken belangrijk binnen de teams en met hun partners.
Ze zijn open-minded en waarderen ieders bijdrage. Ze delen proactief onze kennis en ervaring. Ze werken graag samen om successen te delen.
Doorgroeimogelijkheden:
Vandemoortele is een bedrijf waarin ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden belangrijk onderdeel zijn van het werk. Ze willen dat hun mensen groeien, en ze vinden hun inbreng belangrijk.

Recente vacatures van Vandemoortele

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adresgegevens

Adres:Handelsweg 1
Postcode:3899 AA
Stad:ZEEWOLDE

Deel dit bedrijf