SPG Prints

Factsheet

Kernactiviteiten:
Het bankbiljet in je hand, de jurk of blouse die je draagt, het etiket op het flesje water waar je uit drinkt, het behang op de muur, de gordijnen voor je raam: grote kans dat ze bedrukt zijn met de druk- en printsystemen van SPGPrints. Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde druk – en printsystemen en gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele, industriële en grafische markt.

Onze kernactiviteiten zijn:
• Rotatiezeefdruksystemen voor de textiele, industriële grafische industrie;
• Digitale printsystemen voor de textiele en grafische industrie;
• Gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele, industriële en grafische industrie, waaronder rotatiezeefdruk sjablonen, lakken en (digitale) inkten;
• Levering van services en spare parts.
Hoofdvestiging Nederland:
Het hoofdkantoor is gevestigd in Boxmeer. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika. In Boxmeer zijn ruim 450 mensen werkzaam, wereldwijd telt de organisatie ruim 1.600 medewerkers. 99% van de omzet wordt buiten Nederland gerealiseerd. SPGPrints heeft een duidelijke strategie om groei te realiseren via acquisities en autonome groei.
Aantal medewerkers nationaal:
450
Werkgebied:
Textiel en grafische branche

Informatie

Bedrijfsfilm:

Cultuur

Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden:
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal

Carriere

Media

Bedrijfsfilm:

Recente vacatures van SPG Prints

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf