Factsheet

Kernactiviteiten:
Stork Prints maakt deel uit van Stork Prints Group en is wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde druksystemen en gebruiksgoederen voor de textiele en grafische drukindustrie. Daarnaast houdt Stork Prints zich bezig met de productie van metalen precisieproducten door middel van elektroformeren en etsen.

Onze kernactiviteiten zijn:
• Rotatiezeefdruksystemen voor de textiele, industriële grafische industrie;
• Digitale printsystemen voor de textiele en grafische industrie;
• Gebruiksgoederen (consumables) voor de textiele, industriële en grafische industrie, waaronder rotatiezeefdruk sjablonen, lakken en (digitale) inkten;
• Levering van services en spare parts.
Hoofdvestiging Nederland:
Het hoofdkantoor bevindt zich in Boxmeer. Hier worden ook rotatiezeefdruksjablonen geproduceerd door middel van galvanische processen.
Aantal medewerkers nationaal:
In Boxmeer zijn ruim 450 mensen werkzaam.
Vestigingen nationaal + internationaal:
Wereldwijd zijn er ruim 1.600 medewerkers werkzaam, verdeeld over 15 vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. 99% van de omzet wordt buiten Nederland gerealiseerd. SPGPrints heeft een duidelijke strategie om groei te realiseren via acquisities en autonome groei.
Werkgebied:
Textiel en grafische branche
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
SPGPrints is de wereldwijde toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor rotatiezeefdruk op de textiel-, label- en industriële markten en heeft een leidende positie in digitaal printen.
SPGPrints biedt een uitdagende positie binnen een groeiende, financieel zeer solide, internationale organisatie met een leidende positie in de markt. Binnen de organisatie zijn er uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Adresgegevens

Adres:Raamstraat 1-3
Postcode:5831 AT
Stad:BOXMEER
Land:NL
Telefoon:+31485599555
Website:SPG Prints

Deel dit bedrijf