Grünbeck waterbehandeling

Factsheet

Kernactiviteiten:
Bij Grünbeck geloven ze dat geschikt water van levensbelang is. Daar dragen zij aan bij door de kwaliteit en de eigenschappen van water overal ter wereld te verbeteren met hun unieke en hoogwaardige waterbehandelingsinstallaties.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Grünbeck is een ervaren specialist voor vraagstukken van zowel consumenten, organisaties in de industrie als installateurs. Ze adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden waterbehandelingsinstallaties van klein tot groot. De experts vertalen ook de vraagstuk over waterbehandeling graag naar een praktische en doeltreffende oplossing op maat.
Missie:
Ons doel is om jaarlijks nieuwe innovaties te creëren die onze oplossingen nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken. Ook delen wij graag onze kennis over water met iedereen die dat wil horen, zodat wij écht waarde kunnen toevoegen. Die kennis is dan ook meer dan voldoende aanwezig. Grünbeck is namelijk in Europa al jaren dé specialist in duurzame waterbehandeling. Met ruim 65 jaar ervaring, 70 locaties wereldwijd, meer dan 800 werkzame professionals en een eigen onderzoeksbureau is Grünbeck uitgegroeid tot één van de meest succesvolle en gerespecteerde bedrijven in de business. Van planning tot ontwerp, fabricage en onderhoud gebeurt in eigen huis.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Deel dit bedrijf