Anstelfood bv

Factsheet

Kernactiviteiten:
Anstelfood productions bv is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit, alsmede kan bogen op de basis van een jarenlang geclusterde kennis en ervaringen van diverse bedrijven uit de voedingsmiddelen industrie. Uit deze jarenlange ervaringen en kennisbundeling is de kracht ontstaan om producten te produceren van constant hoge kwaliteit in zowel kleinere alsmede grote volumes. In dit kader beschikt het bedrijf de mogelijkheid om op basis van maatwerk dan wel nog verder te ontwikkelen recepturen, half fabrikanten als wel kant en klaar producten te produceren voor meerdere soorten van bedrijven en instellingen.

In de ultra moderne bedrijfsruimte beschikken ze over een volledige en professioneel productie apparaat welke voldoet aan de nieuwste E.G. richtlijnen met een H.A.C.C.P. alsmede I.F.S. certificering en Beter Leven Keurmerk, hierin worden dagelijks semi-ambachtelijk producten geproduceerd welke middels een uitgekiende bereidings- en verpakkingstechniek ervoor zorgen dat deze een vers imago blijven behouden en waarbij hun natuurlijke smaak en aroma’s intact blijven.
Werkgebied:
Tot de nationale dan wel internationale klanten van Anstelfood behoren bedrijven in de bakkerij en vis verwerking, aardappel en pasta verwerkende industrie, catering en vers specialisten organisaties, de vegetarische industrie, inkoop combinaties en horeca groothandels, slagers verbanden, retail organisaties, snack fabrikanten enz..

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Meerdere lineaire schalensluiters om verpakkingsschalen dmv. thermisch lassen te voorzien van een barrière sluitfilm. Het te verpakken medium kan voorzien worden van vacuüm of beschermgas voor houdbaarheidsoptimalisatie.

De verpakkingslijnen zijn volledig geautomatiseerd zonder manuele interactie, elke lijn is individueel voorzien van schaalontnester en meervoudig portioneerapparaat. De technische optimalisatie waarborgt efficiëntie, hygiënisch aspect en reproduceerbaarheid van het te verpakken medium.


Maximale verpakkingscapaciteit van 140 schalen/minuut per lijn.

Verpakkingsbereik van 100 mL – 4 L
Missie:
Door het streven naar continu innovatie en efficiënte bedrijfsprocessen (lean) zijn ze in staat om ultra-competitief te produceren.Uw wensen en zorgen zijn de missies van Anstelfood
Visie:
Op een creatieve en innovatieve wijze ontwikkeld Anstelfood zich samen met u de door u gewenste recepturen en producten die als dan als half- dan wel eind fabricaat binnen uw onderneming kunnen dienen. Uiteraard spreekt het voor zich dat de door u aangereikte receptuur dan wel een gezamenlijk ontwikkelde receptuur uiteindelijk uw eigen unieke receptuur blijft waaraan een geheimhouding verklaring ten grondslag zal liggen.

Adresgegevens

Adres:Klarenanstelerweg 14
Postcode:6468 EP
Stad:KERKRADE
Land:NL

Deel dit bedrijf